Bundhena pilnīgi kaila pozē žurnālam «Vogue»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/giseleofficial

Supermodele Žizele Bundhena pozējusi uz dzimtās Brazīlijas žurnāla «Vogue» 40. jubilejas numura vāka pēc atteikšanās no dalības modes skatēs, vēsta izklaides ziņu portāls WENN.

34 gadus vecā Bundhena uz žurnāla vāka pozējusi pilnīga kaila, ar rokām aizsedzot krūtis.

«Brazīlijas «Vogue» vāks par godu manai 20 gadus ilgajai karjerai. Paldies visiem, kuri piedalījās šā īpašā izdevuma tapšanā,» Bundhena norādīja sociālajā tīklā «Instagram».

Bundhena sāka modeles karjeru 14 gadu vecumā.

Bundhena šomēnes Brazīlijas modes nedēļā aizvadīja savu pēdējo skati. Zīmola «Colcci» modes skates beigās uz mēles iznāca vairāki vīrieši un sievietes džinsos un baltos T-kreklos ar Bundhenas attēlu. Viņa izplūda asarās.

Kā jau ziņots, brazīliešu modele pagājušajā mēnesī paziņoja, ka vairs nepiedalīsies modes skatēs, bet tā vietā vairāk laika veltīs vīram un bērniem. «Ķermenis man pasaka priekšā, vai tas, ko daru, ir tā vērts. Tas man lūdza apstāties. Es cienu savu ķermeni, un man ir dota privilēģija apstāties,» viņa skaidroja.

Bundhena fotografēsies augstās modes fotosesijās žurnāliem, kā arī zīmolu reklāmas kampaņās. Viņa ir brazīliešu apakšveļas zīmola «Hope» līnijas «Gisele Bundchen Intimates» reklāmas seja.

Biznesa žurnāla «Forbes» aprēķini liecina, ka Bundhena astoņus gadus pēc kārtas bijusi pelnošākā modele pasaulē. Pagājušogad viņas ieņēmumi bija apmēram 47 miljoni ASV dolāru (44,4 miljoni eiro).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu