Eastpak X Jean Paul Gaultier: Dizaineri cīņā pret AIDS

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jean Paul Gaultier un Eastpak apvieno spēkus, lai paaugstinātu informētību un apzināšanos par HIV/AIDS.

Viss sākās ar vienkāršu somu: Jean Paul Gaultier unikālo darbu ceturtajai Eastpak Artist Studio mugursomu kolekcijai, lai atbalstītu kustību Designers Against AIDS (DAA) jeb «Dizaineri pret AIDS». Tagad šī pirmā tikšanās ir pārtapusi vērienīgākā pasākumā: plašā sadarbības kolekcijā, kas apvieno Jean Paul Gaultier unikālo māksliniecisko vīziju un Eastpak bezkompromisa aizrautību ar funkcionalitāti, iemiesojot abu zīmolu būtību, mantojumu, vērtības un identitāti.



Ninete Murka (Ninette Murk), DAA dibinātāja un radošā direktore:

«Mani ļoti iepriecināja jaunumi, ka Jean Paul Gaultier apvieno spēkus ar Eastpak, lai atbalstītu kustību DAA. Ne tikai tāpēc, ka viņš šobrīd ir viens no talantīgākajiem un radošākajiem modes dizaineriem pasaulē, bet arī tāpēc, ka dizainers jau no pašiem pirmsākumiem ir atbalstījis cīņu pret HIV/AIDS.»



Žans Pols Gotjē (Jean Paul Gaultier):

«Manupāt, prezervatīvs ir lieliskākais apģērba gabals, kāds jebkad izgudrots, un mans vēstījums visiem un ikvienam ir: «Sargiet sevi!» Jau daudzus gadus iesaistos cīņā pret AIDS un turpināšu šīs aktivitātes tik ilgi, cik vien būs nepieciešams.»



Jean Paul Gaultier Modes nams:

«Atskatoties uz Eastpak mantojumu, kolekcijas iedvesmas avoti radās pavisam dabiski.


Šī Limited Edition kolekcija, kas pieejama ierobežotā daudzumā, atsauc atmiņā Eastpak militāro mantojumu, kas apvienots ar tresēm un korsešu elementiem, kas ir tik tipiski Jean Paul Gaultier modes vēsturei. Galvenajā kolekcijā Eastpak koledžas un ielas stila mantojums izpaužas pilotu tipa jakās un džinsu jakās; šie ir ikoniski apģērbi, ko Jean Paul Gaultier savās kolekcijās piedāvājis neskaitāmās interpretācijās.»



Eastpak x Jean Paul Gaultier

kolekcijā kopumā ietilpst septiņas mugursomas, kas tiks laistas klajā numurētos, ierobežotos daudzumos. Visu mugursomu aizmugure ir apšūta ar Bretaņas svītrām, ļoti būtisku Gaultier dizaina elementu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu