Nekad nepateiksi, ka šī kleita ir no... wc papīra!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunu un interesantu izaicinājumu ir pieņēmuši vairāki dizaineri, kas piedalās lēto, bet ārkārtīgi šiko kāzu kleitu darināšanas konkursā «Cheap Chic Weddings», kurā kāzu kleitas darināšanas procesā kā pamatmateriālu atļauts izmantot tikai «Charmin» firmas tualetes papīru. Konkursa izpildproducente saka, ka dalībnieki drīkst izmantot arī līmi, līmlentes, diegu un adatu, un, protams, tualetes papīru, bet tas arī viss, audumus un citus palīgmateriālus izmantot nedrīkst.

Tualetes papīra kāzu kleitu modes skate un konkurss par 10 000 dolāru naudas balvu norisinās Ņujorkā, kāzu salonā «Kleinfled». Uzvarētāji saņems ne tikai naudas balvu, bet tiks radīts arī to dizainētās kleitas modelis, ko vēlāk arī varēs iegādāties «Kleinfled» kāzu salonā.
Paši konkursa dalībnieki ir patīkami pārsteigti, cik interesanti ir radīt kāzu kleitu tikai no tualetes papīra un līmes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu