Stila ogas no princeses Šarlotes kristībām: retro šortiņi, vintage rati u.c.

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai gan Lielbritānijas prinča Viljama un hercogienes Keitas meitas Šarlotes kristības bija diezgan konservatīvas un ievērojot karaliskās ģimenes etiķeti, dažas stila odziņas nevarējām nepamanīt...

 
Foto: AFP/LETA

Šarlote - septītā

Princese Šarlote tika kristīta tajā pašā tērpā, kurā tika kristīts viņas brālis - princis Džordžs. Ar mežģīnēm rotātas zīda - satīna kristību kleitiņas modelis karaliskajai ģimenei kalpo jau kopš Edvarda VII laika. Dieva svētību šajā tērpā saņēmušas jau 60 karaliskās dzimtas atvases! Tērps ticis darināts 1841. gadā Skotijā, toreiz kristībās tas bija mugurā karalienes Viktorijas meitai.

Diemžēl ilgais kalpošanas laiks padarīja tērpa audumu trauslu. 2004. gadā tika izveidota precīza kopija. Šajā kopiju tērpā kristītas nu jau sešas karaliskās ģimenes atvases, un Šarlote ir septītā.

Foto: Leta/AFP
 
Foto: Scanpix, AFP/AP

Keitas Midltones Makvīna tērps

Kembridžas hercogiene, mazās princeses Šarlotes mamma Ketrīna Midltone kristību dienā bija tērpusies krēmkrāsas svārku kostīmā no «Alexander McQueen» modes nama.

Foto: SCANPIX SWEDEN/Reuters/AP/AFP

Keita aizvien paliek uzticīga Makvīna modei, un to apliecina viņas tērpu izvēle savos dzīves svarīgajos brīžos. Makvīna kostīmā viņa tērpās arī sava dēla - prinča Džordža kristībās.

Šoreiz Keitai galvā bija Jane Taylor darināta cepure.

Foto: AFP/LETA/AP/Reuters/Scanpix/sweeden
 
Foto: AFP

Prinča Džordža retro šortiņi

Mazais princis Džordžs uz savas māsiņas kristībām bija ieradies sarkanās retro stila īsbiksēs un baltā krekliņā. Šā tērpa autore ir bērnu apģērbu dizainere Reičela Rileja.

Foto: AP

Diezgan līdzīgās drēbēs savulaik bija tērpts Džordža tēvs princis Viljams, kad ieradās dzemdību namā aplūkot jaunpiedzimušo jaunāko brāli Hariju.

 
Foto: AFP/LETA/AP/ Reuters/Scanpix/publicitātes

Prinča Čārlza bērnu rati

Mazā princese Šarlote uz savām kristībām ieradās melnos vintidža stila ratos, kurus stūma Keita Midltone. Šajos Milsona stila ratos ir vizināts arī princis Čārlzs, kad viņu uz kristībām 1948. gadā stūma pati karaliene Elizabete.

Foto: AFP/LETA/AFP/Scanpix/Reuters/AP/SCANPIX SWEDEN

Tāpat šajos ratos vadāti prinči Endrjū un Edvards.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu