Modes zīmola NARCISS dalība Baku modes nedēļā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai apgūtu jaunus eksporta tirgus un veicinātu sadarbību ar iepircējiem Azerbaidžānas republikā, šā gada 22.novembrī modes zīmols NARCISS prezentēja savu 2016.gada pavasara-vasaras kolekciju Baku modes nedēļā. Šī ir trešā modes nedēļa, kas norisinās Baku un pulcē reģiona vadošos modes žurnālistus un blogerus, iepircējus un sabiedrībā pazīstamas personas.

Modes zīmola NARCISS vizīte Azerbaidžānā norisinās Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras atbalsta projekta ietvaros – «Latvijas dienas Azerbaidžānā». Zīmolam tiek nodrošināta arī iespēja piedalīties Latvijas dizaina stendā, premium klases tirdzniecības centrā «Grandezza», Baku pilsētas centrā. Stenda atklāšana norisināsies 26.novembrī. Azerbaidžānas nozīmīgākajā modes notikumā – Baku modes nedēļā savas jaunās kolekcijas prezentēja arī Latvijas modes zīmoli Coo Culte un Anna Led.

Modes zīmola NARCISS dizainere Alise Trautmane: «Dalība Baku modes nedēļā ir nozīmīgs solis zīmolam NARCISS, jo esam ievērojuši Azerbaidžānas iepircēju un žurnālistu interesi par mūsu zīmolu iepriekš, piedaloties izstādēs Parīzē un Londonā. Viesošanās Baku ir lieliska iespēja atgādināt par sevi un stiprināt kontaktus, lai ienāktu šajā tirgū.»

NARCISS 2016.gada pavasara-vasaras kolekcija jau izrādīta izstādēs Parīzes, Ņujorkas un Kopenhāgenas modes nedēļu ietvaros. Tā ir saņēmusi modes profesionāļu atzinumu un iekļauta lielākās tendenču aģentūras WGSN pārskatos par jaunākajām 2016.gada pavasara-vasaras modes tendencēm. NARCISS jaunā kolekcija būs pieejama multizīmolu veikalos Itālijā, ASV, Saūda Arābijā, Kuveitā, Krievijā un citviet pasaulē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu