4 džinsu modes tendences pavasara sezonai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Džinsa apģērbs, kā zināms, ir viena no modes pasaules pamatvērtībām, kas savu aktualitāti nezaudē jau gadu desmitu garumā, taču tas nebūt nenozīmē, ka džinsa auduma apģērbiem un aksesuāriem jābūt vienkāršiem vai garlaicīgiem. Arī sezonas gaidītākās modes skates pierādīja, ka džinss atkal ir stila tendenču virsotnē un izskatās vēl drosmīgāk nekā jebkad.

 
Foto: Cellbes/Halens publicitātes foto

70. gadu bohēma

Lai gan katram no mums garderobē pavisam noteikti atradīsies vismaz viens džinsa auduma apģērba gabals, pavasara-vasaras sezonas tendences aicina neaprobežoties tikai ar klasiskām brīvā laika biksēm, pielāgojot savu stilu karstākajām modes aktualitātēm. Kā viena no tām pavisam noteikti jāmin 70. gadu vēsmas, kas aicina atgriezties pie brīvi krītošām kļoša biksēm ar manāmi paplatinātām starām, ko kombinē ar platformas kurpēm, zamšādas virsdrēbēm, košām platmalēm un citiem bohēmiskā stila elementiem.

 
Foto: New Yorker/Halens

Džinsu jaka kā koptēlu izceļošais elements

Savu aktualitāti nezaudē arī džinsa jakas, ko viegli pielāgot teju vai ikvienai dzīves situācijai neatkarīgi no tā, vai priekšroka tiek dota aktīvai brīvdienu atpūtai pie dabas vai arī kādam vēsākam vakara pasākumam draugu lokā.

 
Foto: New Yorker/Halens

Džinss uz džinsa

Tiem, kas nespēj izvēlēties vienu iecienītāko džinsa apģērba gabalu, noteikti patiks tendence džinss uz džinsa, kas ļauj vienlaikus kombinēt džinsu vairākos variantos, neraizējoties, ka tēls izskatīsies pārspīlēts.

 

Zilo toņu varā

Un, par spīti tam, ka šodien džinsu iespējams iegādāties teju vai visās varavīksnes krāsās, vērts atcerēties, ka tieši zilā toņa apģērbi un aksesuāri šosezon izskatīsies vislabāk.

Foto: New Yorker/Halens
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu