Lepojamies! Karlīna Caune kā «Inbal Dror» seja: valdzinoši un seksīgi...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.inbaldror.co.il

Izraēliešu izcelsmes augstās modes dizainers «Inbal Dror», kas rada pasakainus kāzu tērpus un vakarkleitas, par savas 2016. gada kolekcijas iemiesotāju izraudzījies pasaules slavu iemantojušo modeli - latvieti Karlīnu Cauni. Ieskaties galerijā - Karlīna ir kā radīta šiem graciozajiem un elegantajiem tērpiem.

Jaunās kolekcijas tērpi veidoti, iedvesmojoties no mūžam nerimstošās pilsētas Ņujorkas, tāpēc nepārsteidz fotosesijai izraudzītā vieta - Ņujorkas ielas. Greznie pērlēm, kristāliņiem,

smalkiem izšuvumiem un tamborētām mežģīnēm piesātinātie seksapīlie un reizē romantiskie tērpi lieliski kontrastē uz ikdienas fona šajā miljons garāmgājēju un iespēju pilsētā.

«Inbal Dror» 2016. gada kāzu kleitu kolekcijā atradīsiet visas šā gada modes tendences - kleitas aktuālajā miesas krāsā un pelēcīgi rozīgajā krāsā, īsas kāzu kleitas, kleitas ar dziļu v-veida kakla izgriezumu un šķēlumu, tērpus ar ziedu motīviem, caurspīdīgas kleitas, kleitas ar tērpā iestrādāta plīvura efektu un garu velci, kā arī kleitas ar romantiskām piedurknēm un apjomu veidojošiem virssvārkiem.

Baudām «Inbal Dror» modes mākslas darbus un priecājamies par mūsu pašu Karlīnas Caunes kārtējo pārliecinošo veikumu!

Autors: Linda Pūce, Precos.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu