Dāmu rotaļlieta – SPĀRE

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

SPĀRES demonstrē māksliniecisku dizainu un neierastu pieeju ļoti klasiskam sieviešu rotu materiālam – pērlēm. Autore savos izstrādājumos atjautīgi izmanto neparastu formu saldūdens pērles un citus dabiskos pusdārgakmeņus.

Šīs rotas ir viegli kombinēt ar klasiskajām standarta pērļu virtenēm, kas viena otru izdevīgi papildina un veido harmoniskus, saskanīgus komplektus, vai lietot vienas pašas kā akcentus pie vienkārša silueta mono krāsu apģērbiem. Tās vienlīdz labi iederēsies gan bohēmistes, gan lietišķas sievietes garderobē.

Kolekcijā SPĀRES ir pilns rotaslietu klāsts – piespraudes, auskari, krelles, rokassprādzes, kuloni. Katrs izstrādājums ir radīts ar rokām vienīgajā eksemplārā, tātad unikāls – tāpēc pat tad, ja dizaina ideja ir saglabāta, materiālu secība, ritms un forma atšķirsies vienmēr.

Dace Grele savos darbos konceptuāli izmanto tikai naturālus materiālus - pamatā saldūdens pērles ko savieto ar stiklu, sudrabu, metālu, ādu, koraļļiem, perlamutru un citiem vērtīgiem dabas materiāliem (kvarcu, kalnu kristālu, ahātu, mēnessakmeni u.c.).

SPĀRES var iegādāties Rīgā, galerijā Istaba (Kr. Barona ielā 31A).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu