Pavasara modes tendences - futūristiski apavi, džinss un diadēmas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kamēr pavasaris vēl tikai gatavojas mūs pārsteigt ar košām krāsām, tās jau ir iekarojušas stabilas pozīcijas jaunās sezonas modes kolekcijās. Kādas ir šā pavasara galvenās stila tendences? Kādas krāsas un piegriezuma apģērbu vajadzētu izvēlēties un ar ko to kombinēt? Kādi ir modīgākie make-up toņi un matu sakārtojumi, kas palīdzēs tev veidot stilīgas pilsētnieces tēlu?

Atbildes uz šiem jautājumiem palīdz rast tirdzniecības centrs Domina Shopping sadarbībā ar skaistuma un modes blogeri Lauru Valutu.

Mirdzums it visā

Aktuālo sudraba krāsu droši var integrēt arī ikdienas gaitās, kombinējot to ar sportiska stila aksesuāriem un košām krāsām. Matēti vai spīdīgi sudraba krāsas ādas apavi ir pavasara sezonas hits,

kas piestāv karstajai modes tendencei – 60. gadu futūrismam.

Ar šāda tipa apaviem lieliski saderēs spilgti dzelteni minisvārki salikumā ar grafisku topu vai blūzi. Ar sudraba krāsas aksesuāriem viegli komplektēsies arī balts mētelis – eleganta izvēle pavasara garderobei.

Universālais džinss

Pilnīgi droši var teikt, ka šīs sezonas populārākā auduma tekstūra ir džinss. Papildini to ar kontrasta krāsām vai ietērpies tajā no galvas līdz kājām – par daudz noteikt nebūs. Uz modes skatuves šosezon atkal atgriežas gaiši balināti džinsi – tie perfekti saskanēs ar aktuālo 70.gadu bohēmu apavu modē, piemēram, koka platformenēm, kas dekorētas ar metāliskām kniedēm. Taču

džinsa audums aktuāls ne tikai apģērbā, bet arī aksesuāros – ērta mugursoma ar etno stila elementiem noderēs gan ikdienā, gan ceļojumos.

Raibā kombinācijas

Apdruka pavasarī nu jau regulāri kļūst par modes aktualitāti, taču šogad vari atļauties apvienot tās visas vienā tēlā un par raibu neizskatīties. Krāsaino svītru salikumu apģērbā ieteicams kombinēt ar spilgtiem vienkrāsainiem vai pūderkrāsas aksesuāriem. Sievišķīga alternatīva krāsainām svītrām ir vienkrāsainu svītru apvienojums ar smalkām mežģīnēm.

Ēdenes dārza romantika un tauriņi

Ziedi visur – sākot ar kleitām, somām un aksesuāriem, beidzot ar apakšveļu, peldkostīmiem, sportisku apģērbu un, protams, smaržām. Romantiska izvēle pavasara ballītei – sievišķīga, augumam glaimojoša kleita ar gleznieciskiem ziedu rakstiem derēs kopā ar vienkrāsainiem aksesuāriem.

Bet gara kleita rudzupuķu krāsā, kas velkama ikdienā ar zempapēžu apaviem, kļūs par gaidāmās vasaras must have.

Ēdenes dārza stilistikā lieliski iederas arī krāsaini tauriņi, kas šajā sezonā ir aktuāli apģērba apdrukā, somās un rotās.

Saulrieta krāsas

Sarkana, oranža un dzeltena krāsa kā apģērbā, tā arī aksesuāros dos enerģiju un padarīs koptēlu vēl pamanāmāku. Aktuāls ieguldījums pavasara garderobē būs elegants koraļļu krāsas mētelis - to var viegli pieskaņot bēšam, pelēkam un melnam apģērbam. Bet tāds elements kā koši dzeltena soma, oranžas laiviņkurpes un šaura jostiņa sarkanā krāsā iederēsies gan ikdienas casual, gan romantiskā tērpā.

Ābolsarkanas lūpas un skropstas kā lellei

Pavasaris ļauj iemirdzēties sev tīkamākajā veidā un izcelt to, ko visvairāk gribētos. Lai izceltu visu skaisto atbilstoši jaunākajām modes tendencēm, skaistuma un modes eksperte Laura Valuta grimā iesaka izvēlēties lūpas ābolsarkanā krāsā vai tieši pretēji - tumšas plūmes vai sarkanbrūnā tonī.

Acis ieteicam izcelt ar visdažādākajām lainera līnijām – tās var būt aktuālajā zilajā tonī, turklāt šo zilo krāsu var klāt arī uz visa acu plakstiņa kā īpaši noturīgas ēnas.

Sejas ādu blogere iesaka ietonēt bronzīgos toņos, nedaudz iekļaujot tos arī acu grimā – tas skatienu padarīs svaigu un saulainu. Izteiksmīgas skropstas ir šīs sezonas must have – nav svarīgi, vai tās ir dabīgas, mākslīgas, pieaudzētas, galvenais, lai labi pamanāmas.

Divas astes un garas čolkas

Matu sakārtojumos šogad aktuālas tekstūras, tāpēc Laura iesaka savus skaistumkopšanas plauktiņus papildināt ar dažnedažādām matu lakām, sprejiem, pastām un želejām.

Zemās copes, nevīžīgas lokas, bizes, garās čolkas un pat divas astes kā bērnībā – šosezon atļauts ir viss!

Bet, lai koptēls būtu romantisks un svinīgas, frizūras var dekorēt ar ziediem, matu rotām un diadēmām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu