Spice iesaka 5 lietas, kas jāizbauda Londonā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Majestātiskā Lielbritānijas galvaspilsēta ir viens no iecienītākajiem tūrisma galamērķiem pasaulē. Tajā aizvien var atklāt kaut ko jaunu, iedvesmojošu, tādēļ Londona vilina atgriezties atkal un atkal.

Nokļūt Londonā šobrīd ir pavisam vienkārši. Svinot savas pastāvēšanas 15 iedvesmas gadus, tirdzniecības centrs Spice dāvā iespēju laimēt 150 aviobiļetes lidojumam divatā uz Lielbritānijas galvaspilsētu, kur, tāpat kā Spicē, var smelties iedvesmu gaumīgam ģērbšanās stilam, brīnišķīgiem ēdieniem un interesantai izklaidei. Lai piedalītos izlozē, no 22.aprīļa līdz 22.maijam vien jāiepērkas Spicē.

Iedvesmas lidojumā jau 15 gadus! from SPICE on Vimeo.

Trīs rakstu sērijā piedāvājam Spices 15 ieteikumus, kā saturīgi pavadīt laiku metropolē.

1. Pikniko parkā

Vāveru pilnais Haidparks vai burvīgo ainavu Regents parks – Londonā ir daudz brīnišķīgu vietu, kur lieliski pavadīt saulainas svētdienas pēcpusdienu. Zaļa zāle, putnu dziesmas, plašumi… kurā daudzmiljonu pilsētā vēl atrast tik daudz zaļu nostūru?

2. Ievelc elpu gaisa dārzos

Iepazīsti iespaidīgos jumta dārzus, kur aizbēgt no Londonas ielu pastāvīgā trokšņa, atvilkt elpu un priecēt acis ar iespaidīgi krāšņiem dabas skatiem. Tā ir gluži kā cita pasaule. Dārzi apmeklētājiem pieejami par velti.

3. Ieturies leģendārā kafejnīcā

Pārsteidz savas garšu kārpiņas leģendārajā kafejnīcā «The Breakfast Club», nobaudot fantastiskās pina colada pankūkas. Soho rajonā esošajai kafejnīcai piemīt īpašs šarms, tādēļ tas, kurš tajā reiz ēdis, gribēs iegriezties vēlreiz.

4.Noklausies Coldplay

Iesāc brīvdienu rītu Londonā ar panākumiem bagātās britu grupas Coldplay odu brīvdienām - Hymn For The Weekend. Nav svarīgi – viesnīcas numurā, vilcienā no lidostas vai lidostā. Vienkārši noklausies šo dziesmu un lielisks nedēļas nogales noskaņojums garantēts.

5. Pasmaržo rozes

Kādā no neskaitāmajiem Oksfordstrītas veikaliem sameklē un pasmaržo šā gada modīgākās smaržas – Tom Ford Cafe Rose. Ar vīraka sveķu, sandalkoka un pačūlijas aromātu bagātinātās rožu smaržas vienkārši nevar nepatikt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu