Spice iesaka 5 lietas, ko jāizdara Londonā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Majestātiskā Lielbritānijas galvaspilsēta ir viens no iecienītākajiem tūrisma galamērķiem pasaulē. Tajā aizvien var atklāt kaut ko jaunu, iedvesmojošu, tādēļ Londona vilina atgriezties atkal un atkal.

Nokļūt Londonā šobrīd ir pavisam vienkārši. Svinot savas pastāvēšanas 15 iedvesmas gadus, tirdzniecības centrs Spice dāvā iespēju laimēt 150 aviobiļetes lidojumam divatā uz Lielbritānijas galvaspilsētu, kur, tāpat kā Spicē, var smelties iedvesmu gaumīgam ģērbšanās stilam, brīnišķīgiem ēdieniem un interesantai izklaidei. Lai piedalītos izlozē, no 22.aprīļa līdz 22.maijam vien jāiepērkas Spicē.

Iedvesmas lidojumā jau 15 gadus! from SPICE on Vimeo.

Trīs rakstu sērijā piedāvājam Spices 15 ieteikumus, kā saturīgi pavadīt laiku metropolē.

1. Vizinies ar skrituļslidām

Liec galvā ķiveri, uzvelc skrituļslidas un ceļu sargus, un dodies pārgalvīgā Roller Derby spēlē. Atpūtas līga London Roller Girls ar prieku uzņems visas skrituļotājas - sākot no iesācējām un beidzot ar rūdītām profesionālēm, kuras vēlas bez stresa un agresīvas sacenšanās par uzvaru izbaudīt šo trako sportu. Roller Derby tiek uzskatīts par vienu no labākajiem kardio treniņiem.

2. Uzbrauc lauskā

Vairāk nekā 300 metrus augstais Londonas debesskrāpis Shard jeb Lauska ir ne vien satriecošu skatu tornis, bet arī vieta, kur nodarboties ar jogu, izbaudīt kluso diskotēku, kā arī ieturēt vakariņas, veroties pāri naksnīgajai pilsētai.

3. Apēd ar acīm

Ja tā ir taisnība, ka vispirms ēdam ar acīm, tad Londonas restorāni ir īstā vieta ikvienam gardēdim. No Lego klucīšiem izveidotā zilonī servēts dzēriens, neparastas krāsas, triki ar sauso ledu – labāko bārmeņu un pavāru fantāzijas lidojums padara Londonu par Eiropas kokteiļu galvaspilsētu.

4. Ietērpies londoniski

Iegriezies ikoniskās dizaineres Anjas Hindmarkas veikalā un novērtē luksusa dizaina apģērbus, kurpes, rokassomiņas, makus un citus stilīgus aksesuārus.

5. Izvēlies jaunas saulesbrilles

Vasara nav iedomājama bez stilīgām saulesbrillēm, un Londona ir labākā vieta, kur atrast sev piemērotākās. Izpēti jaunāko pavasara 2016 NYX LONDON saulesbriļļu kolekciju un sameklē sev gaumīgas acenes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu