Prezidenta kundzes brīvdienu stils: maigi pasteļtoņi, ziedi un sievišķība

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Leta/Nauris Garkalis

Nav brīnums, ka Latvijas pirmā lēdija Iveta Vējone tik bieži tiek atainota modes un stila sadaļā - viņa patiesi ne tikai aktīvi apmeklē sabiedriskus pasākumus, bet arī lieliski prot piemeklēt piemērotu apģērbu. Eleganti, savam vecumam un statusam piemēroti!

 
Foto: LETA

Debessmanna ar pienu

Valsts prezidenta kundze Iveta Vējone, piedaloties konkursa «domā Loģiski! radi Bio!» noslēguma pasākumā Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā, bija tērpusies romantiskā svārku kostīmā. Gaišais kostīms ar rozā ziedu rakstu lieliski pasvītro Vējones kundzes sievišķību.

Foto: LETA
Foto: LETA
 
Foto: Nauris Garkaklis/TVNET

Elegantā kokteiļkleita ar dekoratīvo kakla izgriezumu

Valsts prezidenta kundze Iveta Vējone, uzrunājot klātesošos krūts veselības informatīvās kampaņas «Pārbaudi krūtis, lai dzīvotu!» noslēguma pasākumā pie Brīvības pieminekļa, bija tērpusies divkrāsu kokteiļkleitā. Kleitas odziņa - savdabīgs kakla izgriezums, kas papildināts ar dekoratīvu stīpiņu.

Foto: Nauris Garkaklis/TVNET
Foto: Nauris Garkaklis/TVNET
 
Foto: www.facebook.com

Viss elegantais ir vienkāršs

Svētdien, 29.maijā, Valsts prezidents Raimonds Vējonis un Iveta Vējones kundze piedalījās labdarības akcijas «Labestības diena» noslēguma pasākumā. Akcijas mērķis ir vākt līdzekļus bērnu ar kustības traucējumiem ārstēšanai, kā arī īpaša rotaļu laukuma izveidei. Prezidenta kundze bija tērpusies maigu pasteļtoņu kokteiļkleitā.

Foto: www.facebook.com
Foto: www.facebook.com
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu