Atkal nav labi! Lielo izmēru modeli nosoda par pārāk slaidu figūru

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Nu jau kādu laiku sabiedrība šķiet pieradusi, ka modes industrijā parādījušās arī lielo izmēru modeles, taču nereti viņām nākas saskarties ar ievērojamu nosodījumu izskata un ķermeņa aprišu dēļ. Lai nu kā, šķiet, ka sabiedrībai nekad nebūs labi!

Viena no pasaulē populārākajām lielo izmēru modelēm Ešlija Grahama (Ashley Graham) sociālajos tīklos publicējusi attēlu, kura dēļ jau atkal saņēmusi nosodījumu par savu izskatu.

Grahama, kura laidusi klajā arī savu peldkostīmu kolekciju, sociālajos tīklos publicējusi attēlu, bet šoreiz viņa tiek nosodīta par to, ka izskatās pārāk tieva.

«Es zināju, tu patiešām esi zaudējusi svaru. Es vairs nebūšu tavs fans, tu esi nodevusi ļoti daudzus cilvēkus,» pie attēla komentējis viens no modeles sekotājiem.

Lai arī Ešlijai jau atkal nākas saskarties ar nosodījumu, viņa pati ar sevi ir apmierināta.

«Cilvēki skatās manā lapā un nosoda manu augumu, jo esmu pārāk liela, jo esmu pārāk maza, jo neesmu pietiekami laba viņu standartiem... Bet galu galā esmu pietiekami laba pati sev. Pareizi leņķi liek izskatīties lielākai vai mazākai, un es vienkārši zinu savējos,» atbildēja Grahama.

Lūk, foto!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu