Latvijas slavenību tetovējumi un to stāsti

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ķermeņa izdaiļošana ar tetovējumiem kļūst par arvien populārāku uzskatu izpausmes veidu, tomēr to cieši skar stereotipi, kuri aizēno idejas, mākslas un personības būtiskāko kodolu – pašu cilvēku.

Izstādē 10 slavenību tetovējumi un to stāsti būs apskatāmas fotogrāfijas ar zināmu un veiksmīgu cilvēku tetovējumiem. TV un radio cilvēks Gustavs Terzens, mūziķis Ozols, raidījumu vadītājs Valters Frīdenbergs, aktrise Karīna Tatarinova un citi dalīsies komentāros par saviem tetovējumiem.

Mākslinieku un viņa Hennessy Limited Edition augstu vērtē arī pašmāju nozares speciālists un Tattoo Frequency studijas dibinātājs Maris Pavlo: «Kempbels ir talants! Tas, ko viņš rada, ir apbrīnas un komplimentu vērts. Īpaši man tīk viņa kaligrāfiskie raksti. Sadarbība ar Hennessy apliecina Kempbela ideju nebeidzamo lidojumu.»

«Tetovēšana ir mākslinieka un klienta satikšanās, kad kopā tiek radīta jauna personības šķautne, kas kļūst par mūža ieguldījumu,» par tetovējumu kā mākslas darbu, kurā iekodēta indivīda iekšējā un ārējā pasaule, turpina M. Pavlo. Arī mākslinieks pats ir talanta un meistarības iemiesojums, ļaujot veiksmei būt klātesošai.

Izstāde drosmīgi atklāj sabiedrības stereotipus un tetovēšanas aizkulises, aiz kurām atrodamas spožas personības un patiesi stāsti. Ekspozīcija būs aplūkojama:

  • restorānā Naples no 15. līdz 21. septembrim,

  • gastrobārā T73 no 22. līdz 28. septembrim,

  • barberšopā Wood Religion no 29. septembra līdz 6. oktobrim,

  • restorānā Koyano 7. līdz 15. oktobrim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu