ZIB* atklāj jauno rudens/ziemas apģērbu kolekciju «Karaliskās krāsas»

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Zīmols ZIB* ar dinamisku krāsu spēli atklāj jauno rudens/ziemas apģērbu kolekciju «Karaliskās krāsas», kas sola ienest majestātisku un greznu noskaņu garderobē ­ ne vien krāšņos vakartērpos, bet arī ikdienas apģērbā.

Piesātināti sarkanā, safīra zilā un maģiskā purpura krāsa izteiksmīgi iemirdzas jaunās ZIB* kolekcijas tērpos, kas tapuši, iedvesmojoties no karaliskiem stāstiem un senām pasakām. Kolekcijas stāsts ir par krāsām, kurās ietilpst liels daudzums dzīves enerģijas, ­ sievišķīgas un stipras. Katrai krāsai ir savs stāsts, tām piemīt liels spēks un tās nes līdzi savu vēsturi. Košajās ZIB* apdrukās rotājas pils vitrāžas un dārgakmeņu atspīdumi, atmirdz zelta ornamenti un viļņojas grezni ciļņi. Katra apdruka ir veidota no zīmējuma vai gleznojuma un ir kā mazs mākslas darbs.

ZIB* rudens/ziemas kolekcijā iekļautas dažāda piegriezuma kleitas, gan vieglas un gaisīgas, gan biezas un rudenīgas. Arī šajā kolekcijā neiztikt bez jaunumiem – šoreiz tās ir brīvi krītošas kimono jakas un krāsaini, viscaur apdrukāti reitūži, kas sasildīs vēsajā rudenī. Papildus tērpiem pieejami arī pieskaņoti aksesuāri ­ mirdzošiem kristāliem rotātas teātra un plecu somiņas dažādiem saviesīgiem pasākumiem. Pilnu kolekcijas tērpu klāstu iespējams aplūkot zīmola ZIB* interneta veikalā www.zibstore.com.

Modes un dizaina zīmols ZIB* kopš 2012.gada regulāri veido vairākas kolekcijas gadā, tām raksturīgas dzīvespriecīgas krāsas, koši akcenti un smalkas sievišķīgas detaļas. Zīmols strādā arī pie inovatīviem un jauniem produktiem, kā arī aktīvi iesaistās interesantos sadarbības projektos. ZIB* dizaineru komandu veido četras tekstilmākslinieces, LMA Tekstilmākslas katedras absolventes ­ Inga Priedīte, Baiba Šauriņa, Līva Liniņa un Irēna Andrejeva.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu