Keitas tērpi, iedvesmojoties no Kanādas kultūras

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Lielbritānijas kroņprincis Viljams un viņa sieva Ketrīna kopā ar bērniem šobrīd viesojas Kanādā. Jau pirmajās dienās Keita sabiedrību valdzina ar saviem košajām kleitām.

Karaliskā ģimene Kanādā ieradās 24. septembrī. Atbraukšanas brīdī visi bija tērpušies ļoti saskaņoti - gan bērnu apģērbos, gan Keitas kostīma kleitā dominēja karaliski zilais tonis. Keitas zilās kleitas autors ir «Jenny Packham» modes nams, bet elegantās kļavu lapu cepurītes dizainere ir Silvija Flečera. Keitai pie krūtīm piesprausta leģendārā karalienes kļavas lapiņas piespraude, ko iepriekš 2011. gadā karaliene Elizabete bija svinīgi nodevusi sava mazdēla sievai, ar to parādot cieņu pret Keitas starptautiskajām vizītēm.

Otrajā vizītes dienā Keita, iedvesmojoties no Kanādas karoga krāsām, bija tērpusies sava mīļākā modes dizainera Alexander McQueen darinātā kleitā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu