Ar iespaidīgāko modes šovu Baltijā oficiāli atklās 23 jaunus veikalus.

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com

7. oktobrī i/c Sky&More ar iespaidīgāko modes šovu Baltijā oficiāli atklās 23 jaunus shop in shop veikalus, kā arī saviem apmeklētājiem prezentēs vērienīgās pārmaiņas, kas tika realizētas vasaras sākumā sāktajos remontos, paplašinot un modernizējot iepirkšanās centru, kopumā ieguldot 1,7 miljonus eiro jaunu veikalu izbūvē, restorānu labiekārtošanā, kā arī pašas ēkas fasādes modernizācijā.

Sky&More Fashion&Show, kā ierasts, plašā lokā pulcēs neskaitāmas slavenības, uzņēmējus un citus interesentus, jo tā ir ne tikai lieliska iespēja baudīt pasaules līmeņa modes šovu un iepazīt jaunās 2016. gada rudens/ziemas kolekcijas, bet arī lieliski pavadīt laiku. Pasākumā kā īpašs pārsteigums gaidāms pasaulslavenās kanādiešu grupas Dragonette koncerts, kas ir līdz šim nebijis notikums Latvijas modes vēsturē, piedāvājot apmeklētājiem izbaudīt ne tikai grandiozu modes šovu, bet arī iespaidīgu koncertu.

«Rudens iepirkšanās centrā Sky&More visiem modes gardēžiem ir dāvana, jo esam ne tikai atklājuši Latvijā pirmā corner principa apģērbu un aksesuāru tirdzniecības vietas F&More otro kārtu, bagātīgi papildinot esošo zīmolu klāstu ar tādiem pasaulē atzītiem zīmoliem kā Luisa Cerano, Joop, Strellson, Lagerfeld, Laurel, Calvin Klein Jeans, Tommy Hilfiger, Guess by Marciano, Superdry, Bugatti, Daniel Hechter, Kennet Street u.c., bet arī piedāvājam izbaudīt spilgtus modes vakarus.

5. oktobrī gaidāms modes vakars klasikas cienītājiem ar vadošo pasaules zīmolu Lagerfeld un Luisa Cerano prezentācijām, savukārt 6. oktobrī aicināti visi G Star Raw fani, kuriem būs unikāla iespēja iepazīties ar džinsu pasaules stila ikonas Eiropas direktoru Dominik Zurlinden. Gan trešdien, gan ceturtdien būs iespēja uzzināt ne tikai modes aktualitātes žurnāla Pastaiga Showroom no tā galvenās modes stilistes Olgas Kolotovas, bet arī baudīt welcome drink un premium konjaka ABK6 degustācijas. Tāpat pasākuma laikā noritēs loterija ar vērtīgām balvām, tai skaitā biļetes lidojumam biznesa klasē pēc vinnētāja izvēles uz AirBaltic piedāvātajiem galapunktiem,» stāsta i/c Sky&More direktore Kristīne Kopce-Ļūmane.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu