Pirmo reizi izstādē «Design Isle» Baltijas dizaina gadatirgus

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šogad pirmo reizi izstādē «Design Isle 2016» no 30. septembra līdz 2. oktobrim notiks arī Baltijas dizaina gadatirgus, kur talantīgie pašmāju un Baltijas dizaineri tirgos oriģinālus un mūsdienīgus dizaina produktus – interjera priekšmetus, apģērbus, aksesuārus, dzīvesstila produktus un vēl daudz ko citu. Iedvesmojies, izvēlies un iegādājies!

Oriģinālproduktus piedāvās tādi zīmoli kā «Kut Design», «Lazuri», «VidVud», «Ava Garden», «Kuma Design», «Emiils Socks», «Kristell» un vēl daudzi citi.

Tauriņi ne tikai vēderā!

Māksliniece no Igaunijas aicina sajust tauriņus ne tikai vēderā, bet arī savā stilā – zīmols «Kuma Design» ir radījis piespraudes veida tauriņus, kas ir no dabīgas ādas veidoti krāsaini taureņi. Izrotā savu blūzi, kleitu vai pat cepuri ar skaistu tauriņu, un tu nepaliksi nepamanīta! Ideāla dāvana no puiša meitenei, no vīra sievai un no drauga draugam.

Foto: publicitātes

Miega maska saldākam miegam

Dāmām, kuras mīl laisties miegā arī dienas laikā, kad saules stari mēdz traucēt saldo miegu, lieliski noderēs zīmola «Ava Garden» ekskluzīvās miega maskas. Tās visas ir roku darbs, kas tapis ar mīlestību un uzmanību no dabīgiem materiāliem – zīda un lina – kopā ar greznām franču mežģīnēm. Vēl «Ava Garden» prezentēs jauno tērpu kolekciju. Turklāt tas viss izstādē būs pieejams par darbnīcas cenām. Esi sievišķīga!

Foto: publicitātes

Pieraksti vai uzzīmē savas domas!

Vai tu esi tuvs dabai gan domās, gan darbos? Tad tev noteikti patiks «Kut» piezīmju grāmata dabīga koka vākos ar lāzergravētām grafikām un dabas radītām neatkārtojamām tekstūrām un faktūrām. Labākās un spilgtākās domas vienmēr ir jāpieraksta! Gaumīga piezīmju grāmata būs lieliska dāvana sev pašam. Turklāt izstādē būs iespēja apskatīt un pasūtīt arī «Kut» jauno 2017. gada plānotāju.

Foto: publicitātes

Košs solis pretī rudenim

Visiem zināms slavenais teiciens no filmas «Emīla nedarbi» – «Galvenais, lai kājas būtu siltas!», kas nav svešs arī Latvijas zīmolam «Emiils socks». Tas stiprā dzimuma pārstāvjiem izstādē piedāvās deviņpadsmit dažādu veidu spilgtas, krāsainas, elegantas un drosmīgas zeķes, kas rudens drēgnajos vakaros ne tikai sasildīs, bet arī uzmundrinās. Ikviens atradīs sev tīkamu pārīti! Starp citu, «Emiils socks» zeķes novērtē un valkā arī dāmas.

Šis ir tikai neliels ieskats Baltijas dizaina gadatirgus piedāvājumā. Seko līdzi jaunumiem izstādes mājaslapā www.designisle.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu