TOP 5 skaistules, kuras ir 100% dabiskas!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/REUTERS/LETA

Uz šīm skaistulēm neskatieties ar aizdomām par ķirurģiskiem uzlabojumiem - viņas ir 100% dabiskas, un atliek vien to apbrīnot!

 
Foto: Reuters/Scanpix

Aktrise Dženifera Anistone

Vecums - 47 gadi.

Lai gan par mūžam jauno aktrisi Dženiferu Anistoni un plastikas ķirurģiju amerikāņu tabloīdi runā bieži, Dženifera, liekot roku uz sirds, atklāj, ka nopelni par šādu izskatu pienākas viņai pašai. Anistone regulāri ietur dažādas diētas un sporto. Protams, neaizmirstam sejas krēmu, kas ir liela investīcija nākotnē!

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Aktrise un modele Keita Aptone

Vecums - 24.

Palūkojoties uz Keitas Aptones dekoltē, gribas sākt rēķināt, cik izmaksājusi krūšu operācija un silikona implanti. Taču šoreiz pati daba ir bijusi dāsna, apveltot aktrisi ar īpaši sievišķīgām ķermeņa formām.

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: AP/LETA

Mūziķe Bejonsē

Vecums - 35 gadi.

Jā, arī Bejonsē ir tāda pati dzīva sieviete kā mēs visas! Arī viņai šķiet, ka vienmēr var neēst tik daudz saldumu un sportot vairāk, bet tur jau slēpjas tas cilvēciskais skaistums, nereti kļūdīties vai paslinkot. Popa karaliene ir dabiska un bezgala sievišķīga, kas padara viņu tik izskatīgu un iekārojamu!.

Foto: AP/LETA
 
Foto: AP/LETA

Aktrise Skārleta Johansone

Vecums - 31 gads.

Jā, Skārleta Johansone ir gluži kā skaisti veidota romiešu skulptūra - ne ko pielikt, ne ko atņemt! Tieši tādēļ aktrise ierindojas vairākos pasaules seksīgāko sieviešu topos.

Foto: AP/LETA
 
Foto: AP/LETA

Popdīva Rianna

Vecums - 28.

Gēni, gēni un trešoreiz gēni! Barbadosiešu izcelsmes mūziķe izskatās perfekti, un jebkura viņas ķermeņa daļa izstaro grāciju. Viņa ir dzimusi eksotiska skaistule, kurai nav nepieciešamības pēc skalpeļa.

Foto: AP/LETA
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu