Sāksies Rīgas modes nedēļa

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No šodienas līdz 2. novembrim norisināsies dažādi 25. Rīgas modes nedēļas pasākumi.

Modes notikumu programmā ir paredzētas arī vīriešu un bērnu apģērbu skates, tematiskie pasākumi, kas saistīti ar jaunākajām tendencēm apakšveļas un aksesuāru modē, kā arī dažādas prezentācijas un citi pasākumi.

Profesionālo skašu programmā tiks prezentēti dažādi Latvijas modes zīmoli: «M-Couture», «NÓLÓ», «Amoralle», «Katya Katya Shehurina», «Anna Led», «Dace Bahmann», «One Wolf», «Paviljons», «Deeply Personal», Natālija Jansone, «Narciss». Šajā sezonā sarakstu papildina arī jaunā dizainere Evija Šaitere un modes māksliniece Indra Miklāva, kura iepazīstinās ar savu jauno zīmolu «Talented». Savukārt tērpus no jaunajām bērnu apģērbu kolekcijām rādīs zīmoli «Lazy Francis», «Paade Mode» un «Aristocrat Kids».

Rīgas modes nedēļa rada platformu pašmāju modes dizaineriem savu kolekciju prezentēšanai un katrā sezonā atklāj aizvien jaunu vietējo dizaineru vārdus, uzsver pasākuma organizatori.

Pasākumam paplašinoties, Latvijas dizaineru apģērbu zīmoli ieguva aizvien lielāku nozīmību starptautiskajā tirgū, pozicionējot Latviju kā valsti ar lielu radošu potenciālu un plašām iespējām šajā jomā, uzskata pasākuma pārstāvji.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu