5 soļi līdz stilam kā slavenībai

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ik gadu mode mainās, tiek pasludinātas aktuālas krāsu kombinācijas, fasoni un tendences, tomēr visai bieži daudz labprātāk mēs izvēlamies sekot slavenību iemīļotajām tendencēm. Kas ir jāņem vērā, lai Tavs stils būtu tikpat dzīvīgs kā ārzemju slavenībām?

1. Izvēlies krāsas

Tumšais gada periods ir tas, kad parasti pat nejauši izvēlamies tumšus un neitrālus audumus. Tomēr jāatceras, ka tieši spilgtas krāsas apģērbā ir tās, kas var palīdzēt justies enerģiskākai – līdz ar to arī pievilcīgākai. Dažādu balvu pasniegšanas ceremonijās ir novērots, ka slavenības izvēlas košas krāsas, tāpēc ir vērts piespiesties un iegādāties apģērbu kādā citā, nevis melnajā, pelēkajā vai tumši zilajā krāsā. Jaunajā interneta modes veikalā Newmood.lv ir iespējas izvēlēties dažādu zīmolu apģērbs dažādu budžetu amplitūdā, gan svētku, gan ikdienas apģērbam. Būtiski, ka veikalā ir pieejamas stilista bezmaksas konsultācijas, kas palīdzēs gan labāk kombinēt jau esošo garderobi ar jauniem apģērbiem, gan izvēlēties sev vispiemērotāko apģērbu un aksesuārus.

Getting in the Christmas spirit with @smabreyrotenberg! ❤️✨ #TwoTurtleDoves #Mistletoe #Cheers

A photo posted by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Foto: publicitātes

Marc O'Polo sarkana sieviešu kleita

HOUSE OF HOLLAND sieviešu kleita

PINKO sarkana kleita

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

2. Rotājies

Nereti rīta steigā vienīgais, kā sevi izdaiļojam, mēdz būt vien ikdienišķie gredzeni un ķēdīte. Tomēr tieši aksesuāri, ko lietojam, piešķirs tēlam pabeigtības sajūtu un pievērsīs apkārtējo uzmanību. Šajā sezonā tās var būt interesantas šalles un cepures, taču nevajadzētu aizmirst par citām iespējām sevi izdaiļot. Interesantas kakla rotas, jostas, kurpes, saulesbrilles un pat tik aktuālie atslēgu vai somu pūkainie bumbuļveida piekariņi atsvaidzinās koptēlu un piešķirs enerģiju ikdienai.

Foto: publicitātes

MARELLA somiņa

Jennyfer sieviešu hūte

BRONX puszābaki

3. Apģērba piemērotība augumam

Katrai no mums noteikti ir gadījies, ka uz manekena noskatītā kleita sev pašai mugurā izskatās pavisam citādāk. Te saraujas, te nepieguļ tā, kā vajadzētu.

Veiksmīga apģērba izvēlē būtiski ir zināt, kas katram auguma veidam un ādas krāsai piestāv vislabāk. Te labi noder iepriekšējie novērojumi un vispārzināmais, piemēram – vertikālas līnijas vizuāli augumu padarīs slaidākas, bet horizontālas – īsāku un druknāku. Atrodot sev labākās krāsas un fasonus, ir ērti iepirkties arī internetā. Galvenais ir atcerēties, ka ir jāizvēlas apģērbs, kas līdzsvaro auguma aprises, vienlaikus izceļot auguma priekšrocības un maskējot problemātiskās zonas.

Newmood.lv speciālisti iesaka noteikt savu izmēru pēc vairākiem internetā pieejamiem apģērba kalkulatoriem, tāpat ērti pieejamās Newmood.lv online stilista konsultācijas palīdzēs iegādāties tērpu, kas tiešām der.

#kungfupanda3premiere thx glam team! @_leeharris_ @chamazing @jennychohair @georgieeisdell

A photo posted by Lucy Liu (@lucyliu) on

Foto: publicitātes

CHI CHI LONDON sieviešu kleita

Pinko melna kleita

JENNYFER sieviešu krekliņš

4. Neierastas kombinācijas un apģērba gabali

Protams, ir tik ērti uzvilt ierasto kleitu vai džinsus ar topu. Tomēr neliela radoša pieeja gan kombinējot jau esošos apģērbus, gan iegādājoties kaut ko atšķirīgu, var krietni atsvaidzināt ikdienas stilu. Vestes, apmetņi, kombinezoni vai bikšusvārki – šie ir apģērba gabali, kas nav tik bieži sastopami, tāpēc vari atļauties būt oriģināla un dažādot savu garderobi ar šiem elementiem, lai nesaplūstu ar pelēko masu.

Fun spending time with @coco_lee_117 and @houpatty tonight! Wearing #VVBPreAW17 ?? X VB

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Foto: publicitātes

MARELLA sieviešu kleita

EMME MARELLA sieviešu tops

PINKO sieviešu džemperis

5. Prieka dzirksts

Vai tā būtu kino zvaigzne, mūziķe vai aktrise, parasti redzam šīs dāmas pārliecinātas par sevi un ar prieka dzirksti acīs. Protams, bieži intervijās slavenības atzīstas, ka tāpat bieži uztraucas, gan, ejot uz randiņu, gan uzstājoties, sniedzot intervijas vai ejot pa sarkano paklāju. Tomēr ar pārliecību par sevi un prieka dzirksti acīs viņām tas izdodas.

Foto: instagram.com

Ar aktuālu, ērtu un kvalitatīvu apģērbu, ko viegli iegādāties, neizejot no mājas, arī Tu vari izskatīties kā slavenība un viegli defilēt cauri savai ikdienai un svētkiem!

Ērtākā vietne Taviem stila pasūtījumiem: newmood.lv


KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu