Leldes Lietavietes skaistuma noslēpumi

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET, Jānis Škapars

TV raidījumu un pasākumu vadītāja Lelde Lietaviete vienmēr izskatās žilbinoši. Kāds ir viņas skaistuma noslēpums un kā viņa kopj ādu ziemas sezonā?

Lelde allaž ir uzskatījusi, ka skaistumu, kas ir mūsu mirdzošajās acīs un sirdī, vienmēr var papildināt arī ar kādu kosmētikas triku.

«Ziemas periods man šķiet īpaši viltīgs, kas novājina mūsu ādas vitalitāti un enerģiju. Tāpēc papildus mitrinu ādu ar dažādiem krēmiem un losjoniem. Vislielāko uzmanību pievēršu rokām un lūpām. Katrai sievietei tās ir tās ādas zonas, kurām ir jābūt īpaši maigām un zīdainām,» uzskata Lelde Lietaviete. «Sejas ādu vēl klāj tonālā krēma kārtiņa, kas to kaut mazliet pasargā, turpretī šīs zonas ir atkailinātas un bez papildu rūpēm ātri vien kļūst sausas un raupjas. Sievietes rokām un lūpām vienmēr jābūt zīdaini maigām.»

Kosmētikas lietas, kuras viņa izmanto visbiežāk:

  • laineris izteiksmīgākam skatienam,
  • korektors,
  • smaržas. «Man patīk Koko Šaneles vārdi, ka smaržas jāpilina uz tām zonām, kuras tu vēlies, lai kāds noskūpstītu. Tas mani uzmundrina,» komentē Lelde Lietaviete.
Foto: TVNET, Jānis Škapars
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu