Cilvēki novērtē zīmola BURZ ražotos lina apģērbus

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Lina apģērba zīmola BURZ pirmā, 2016. gada pavasara un vasaras kolekcija, tika veidota, apliecinot dabas greznību un vienkāršību, taču reizē piešķirot linam modernu un laikmetam atbilstošu – dinamisku – tēlu. Šī kolekcija ir bijusi veiksmīga, gūstot klientu atsaucību gan Latvijā, gan ārvalstīs.

Pirmā kolekcija tika veidota vasarīgās noskaņās, uzsverot lina dabīgo saikni ar cilvēku. Jaunais uzņēmums turpina iedvesmot cilvēkus justies ērti un brīvi, turklāt atbilstoši gadalaikam, tāpēc tika piedāvāti arī rudens un ziemas sezonai atbilstoši apģērbi.

Arī šī kolekcija tika veidota BURZ iecienītā brīvā un praktiskā stilā, iekļaujot detaļas ar latviskiem elementiem. Lai gan cilvēki iepriekš nedomāja, ka lins var būt arī drēgnā laika audums, kolekcija guva divtik lielus panākums.

Māris Olte izvēlas BURZ: «Mums ir svarīgi apzināties saknes savā zemē. Sanāk, ka esam viens otram vajadzīgi, nevaram bez. Lini arī, tāpat kā mēs, Latvijā auguši un augs, ja būs, kas audzē, ja būs, kas gribēs linā dzīvoties. Tāpēc man BURZ patīk un der.»

Uzņēmuma līdzīpašniece Viktorija Paegle: «Ieguldot savu enerģiju BURZ, mēs to darām sabiedrības un vides attīstības labā. Cilvēks ar laiku apzinās, ka dabīgie materiāli ir visvērtīgākie un patīkamākie. Lins ir 100% dabīga izejviela, kas nākusi no dabas un dabā arī atgriežas. Strādāt ar linu ir sarežģītāk un laikietilpīgāk, bet tas ir tā vērts. Lina vēsturei ir jāturpinās, un es redzu linu kā ilgtspējīgas attīstības materiālu.»

BURZ mērķis ir iedrošināt cilvēkus savā apģērbā izmantot dabīgus un ekoloģiskus materiālus, apliecinot linu kā modernu, interesantu un ikdienā valkājamu materiālu. Lins ir arī izturīgs,un tam piemīt cilvēka organismu ļoti labvēlīgi ietekmējošas īpašības. Linam kā materiālam ir bagāta vēsture un laika gaitā pārbaudīta kvalitāte.

Produkti patlaban tiek realizēti tiešsaistē www.burzclothing.com, kā arī preci iespējams apskatīt un iegādāties jaunajā pop-up veikalā Baltic.space, kas atrodas tirdzniecības centrā «Domina Shopping».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu