Rīgas modes nedēļas Latvijas dalībnieku sastāvs

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

26. Rīgas modes nedēļas Ietvaros, kura notiks no 28. marta līdz 1. aprīlim, savas 2017. gada rudens-ziemas sezonas pret-a-porter apģērbu kolekcijas prezentēs gan Latvijas, gan ārvalstu dizaineri. Modes nedēļas vietējo dalībnieku vārdi jau ir zināmi.

Šīs RIGA FASHION WEEК profesionālo skašu programmas ietvaros tiks prezentētas tādu Latvijā plaši zināmu dizaineru zīmolu jaunākās kolekcijas kā NÓLÓ, Amoralle, Katya Katya Shehurina, Anna Led, One Wolf, Paviljons, Natalija Jansone, Narciss.

Arī jau otro sezonu pēc kārtas ar savu skati piedalīsies dizaineres Indras Miklāvas zīmols Talented, kas veiksmīgi pieteicis sevi Rīgas modes nedēļā aizvadītajā rudenī. Runājot par RFW debitantiem, šosezon šo titulu ieguva jaunais un daudzsološais zīmols Cinnamon. Savu jaunāko vīriešu un sieviešu džinsa apģērbu kolekciju prezentēs arī dizainers Iļja Buličevs (Bulichev Jeans) modes ballītes formātā. Saskaņā ar jau izveidojušos tradīciju uz RFW podija kāps arī pavisam jaunie modeļi, kas kļūs par bērnu modes «vēstniekiem» un prezentēs zīmolu Paade Mode un Aristocrat Kids kolekciju aktuālos jaunumus.

«Mēs esam priecīgi, ka jau daudzu sezonu laikā galveno RFW dalībnieku sastāvs ir nemainīgs – tie ir spēcīgi un pazīstami Latvijas dizaineri, kuru profesionalitāte ir neapšaubāma un kuri jau vairākus gadus uzticas mums. Viņu kolekcijām piemīt vienmēr līdz sīkumiem pārdomāts dizains ar savu individuālo raksturu. Runājot par dizaineriem-debitantiem, tas vienmēr ir kā svaiga gaisa malks. Viņi nes savu redzējumu uz mūsdienu tendencēm, veidojot vēl vienu Latvijas modes attīstības posmu,» stāsta Jeļena Strahova, Baltijas modes federācijas prezidente.

Divpadsmit gadu laikā RIGA FASHION WEEК ir pierādījusi sevi kā galvenais notikums modes nozarē ne tikai Latvijā, bet arī visā Ziemeļaustrumu Eiropā, katru gadu atklājot jaunu talantīgu Latvijas dizaineru vārdus, kuru darbs ar laiku kļūst pieprasīts arī tālu aiz Latvijas robežām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu