Kā izskatīties garākai? (5)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Neatkarīgi no jūsu garuma, figūras īpatnībām, krāsu gammas, ķermeņa izmēriem, dzīvesveida vai personības modeļa ir iespējams izveidot savu individuālo – ideālo stilu, pat ja daba jūs nav apveltījusi ar garu augumu.

Tā jau dzīvē ir – maza auguma sievietes žēlojas, ka ir tik īsas, bet garās – par to, ka ir tik garas. Tomēr vienā brīdī mēs apzināmies sevi kā personību un ka augumam nav izšķirīgas nozīmes.

Bet, ja tomēr esat maza auguma, tad, lūk, kas jums jāiegaumē, lai radītu savu stilu.

1. Turiet līmeni

Atcerieties, ka jums jāfokusē uzmanība uz sevi pēc iespējas augstāk, tāpēc mazāku uzmanību varat pievērst detaļām figūras lejasdaļā. Jūs esat maza auguma, tāpēc svarīgi ir izcelt ķermeņa augšdaļu.

2. Seja

Maza auguma sievietēm sejai ir jābūt centrālajai detaļai, tāpēc par to īpaši jārūpējas, jāatrod savas krāsas.

3. Rūpes par ķermeni

Novērtējiet savu ķermeni un noskaidrojiet, kāds apģērbs izceļ jūsu ķermeņa līnijas, bet noslēpj tā iespējamās nepilnības. Apģērbam ir ļoti liela nozīme jūsu personības veidošanā, tāpēc, ja pati ilgi nevarat atrast savu stilu, tad, ja iespējams, meklējiet profesionāla stilista palīdzību.

4. Stalts siluets

Ja daba jūs nav apveltījusi ar slaidu augumu, tad vismaz ar apģērba palīdzību mēģiniet izskatīties slaidāka.

5. Līdzsvars

Vienmēr pieskatiet, lai aksesuāri, auduma zīmējums atbilstu jūsu auguma proporcijām, lai jūs neizskatītos „pārblīvēta”. Atcerieties - kas par daudz, tas par skādi.

6. Vertikālais virziens

Pēc iespējas vairāk apģērbā akcentējiet vertikāles. Vertikālās līnijas cilvēka augumu vizuāli padara garāku un slaidāku. Izvairieties no horizontālām līnijām, kas, tieši pretēji, augumu padara vizuāli pilnāku.

7. Krāsu gamma

Noskaidrojiet savu krāsu gammu, lai varētu piemeklēt sev piemērotu kosmētiku, apģērbu.

8. Vienkrāsainība

Apģērbjoties no galvas līdz kājām vienā krāsā, jūs vienmēr izskatīsieties garāka (apaļīgām sievietēm ieteicami tumšākie toņi).

9. Tieciet vaļā no liekā

Ja apģērbs nav piemērots jūsu īsajam augumam, tad vislabāk no tā atbrīvojieties. Sāciet iegādāties drēbes, kuras ir piemērotas tieši jums.

10. Sekojiet modei

Katru sezonu sekojiet līdzi modes tendencēm – kaut vai mainiet aksesuārus. Auguma nepilnības nenozīmē, ka jāaizmirst stils.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu