Martā neauglības ārstēšanai saziedo vairāk nekā 4 000 eiro

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

«Ziedojumu vākšanas kampaņā, lai palīdzētu ģimenēm, kam diagnosticēta neauglība, piepildīt sapni par sen gaidīto bērniņu, martā ir saziedoti 4072 eiro,» informē Laila Vārtukapteine, SIA «ELVI Latvija», kas ir galvenā neauglības ārstēšanas kampaņas atbalstītāja un komercdirektore.

Neauglības ārstēšanas kampaņas rīkotāja biedrība «Labu darot» pateicas ikvienam, kas ziedojot vai ar labām domām atbalsta kampaņas ideju. Martā neauglības ārstēšanas kampaņas ietvaros Zemgalē ir piedzimis pirmais bērniņš – puika. Savukārt degvielas uzpildes stacijā «Virši-A» Alūksnē ziedojumu kastītē bija ievietoti 85 eiro banknotēs, kas līdz šim ir lielākā ziedojumu summa banknotēs, kas inkasēta no vienas kastītes.

«Šķiet, ikvienam no mums ir savi ikdienas darbi un rūpes. Tomēr, neskatoties uz to, Latvijas iedzīvotāji labprāt palīdz viens otram – pierādījums tam ir cilvēku vēlme iesaistīties neauglības ārstēšanas kampaņā un ziedot,» atzīst Eva Miķelsone, VIRŠI-A mārketinga vadītāja.

Neauglības ārstēšanas kampaņa ilgst no 2013.gada pavasara un tās mērķis ir vērst Latvijas sabiedrības uzmanību uz reproduktīvās veselības jautājumiem un to risināšanas iespējām, kas tiešā veidā ir saistīts ar demogrāfijas situācijas veicināšanu valstī. Pateicoties uzņēmumu un cilvēku ziedojumiem, divos gados finansiālais atbalsts pilnīgi apmaksātajam medicīniskās apaugļošanas kursam būs sniegts jau 17 ģimenēm, no kurām viena šāgada 16.martā sagaidījusi savu ilgi loloto bērniņu.

Neauglības ārstēšanas kampaņas organizētāji un atbalstītāji aicina ikvienu Latvijas ģimeni – nesadzīvot ar problēmu, bet pierakstīties vizītei pie ārstiem un kopīgiem spēkiem censties risināt jautājumu.

Savukārt, ja vēlies palīdzēt finansiāli:

  • ziedo speciālajās akcijas kastītēs visos veikalos ELVI, «DOMO», «AlkOutlet», ātrās ēdināšanas restorānos «Hesburger», Klīnikā EGV, degvielas uzpildes stacijās VIRŠI-A un lietotu preču mazumtirdzniecības veikalos KRISTĪNE-RR;

  • zvani 90006282 (viens zvans ir 1,42 eiro) vai

  • veic pārskaitījumu uz ziedojuma kontu LV37HABA0551034195731.

Padarīt Latviju bagātāku aicina biedrība «Labu darot» ar mazumtirgotāju ELVI, klīniku EGV, mājsaimniecības lielveikalu «DOMO», ātrās ēdināšanas restorānu ķēdi «Hesburger», veikalu-noliktavu ALKOUTLET DZĒRIENI&VĪNI, AS VIRŠI-A degvielas uzpildes stacijās un lietotu preču mazumtirgotāju «KRISTĪNE-RR». Papildu informāciju par kampaņu var meklēt biedrības «Labu darot» mājaslapā: www.labudarot.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu