Ziedēšanas nedēļa Labo Sajūtu Laboratorijā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Maijs - vasaras sākums, saules siltums, ziedu un smaržu krāšņums - kas nu kuram, tomēr visiem vienojošais maijā ir sievietes, mātes un mīļotās skaistums!

Maijs - vasaras sākums, saules siltums, ziedu un smaržu krāšņums - kas nu kuram, tomēr visiem vienojošais maijā ir sievietes, mātes un mīļotās skaistums!

10. maijā atzīmējam Mātes dienu, maijā svinam arī vasarsvētkus un citus skaistus svētkus, kas saistīti ar skaistumu un ziedēšanu! Arī mēs, Labo Sajūtu Laboratorija, vēlamies svinēt ziedēt un dāvāt Jums iespēju uzplaukt un uzziedēt vēl košāk un skaistāk.

No 4. - 10. maijam pie mums Labo Sajūtu Laboratorijā - ZIEDĒŠANAS NEDĒĻA, kad galvenā uzmanība un sajūtas būs vērstas uz Jums - SIEVIETES, MĀTES, DRAUDZENES UN MĪĻOTĀS - Jūsu priekam, spēkam un mīlestībai!

7. maijā, plkst.19:10 - 21:10 - AKROJOGA SIEVIETES SPĒKAM! Aicinām uz īpašu Ziedēšanas nedēļas ietvaros Akrojogas nodarbību sievietes spēka modināšanai un atjaunošanai! Akrojoga daudziem raisa savu spēku apšaubīšanu un bailes – «vai es to varēšu?», «vai man sanāks?», «vai tas nav traumējoši?» – šādu jautājumu un nedrošība saistībā ar Akrojogu ir daudz – taču mēs Jūs gribam iedrošināt un atbalstīt, parādīt, ka Akrojoga ir kā piedzīvojums savu iespēju, spēku un iekšēja bērna apzināšanā! /Cena: 15 EUR/

8. maijā, plkst.18:00 – 21:00 MANDALU ZĪMĒŠANAS DARBNĪCA – SIEVIŠĶĪBAS MODINĀŠANAI! Kad sieviete ir piepildījusi sevi ar sievišķo enerģiju, viņa staro un visa pasaule griežas ap viņu! Viņai viss izdodas viegli, viņa piesaista uzmanību un kļūst kā magnēts apkārtējiem, pati kļūst piepildīta ar vēlmi radīt, priecāties un gūt baudu no dzīves. Sievietes gaita un kustības kļūst līganas, visa viņas būtība pauž mieru, pārliecību, skaistumu un maģisko pirmatnējo sievietes spēku: pasaule eksistē viņai un dod viņai visu, kas nepieciešams... /Cena: 15 EUR/

8. - 10. maijā, no piektdienas līdz svētdienai, trīs dienas - UZAICINI SAVU MĀMIŅU UZ JOGU UN MĒS UZDĀVINĀSIM VIŅAI ŠO JOGAS NODARBĪBU - VIŅAS GARAM, ĶERMENIM UN PRĀTAM!

PIESAKIES:

www.karstajoga.lv

birojs@karstajoga.lv

tel., 67887581 vai 29330280

Labo Sajūtu Laboratorija

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu