Vai Anistones labā izskata noslēpums patiesi ir botokss?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix Sweeden/AFP/AP

Nenoliedzami Dženiferai Anistonei ir ļoti laba sejas āda, kas viņas vecumā nav bieži sastopama parādība. Tāpēc nav brīnums, ka sabiedrībai interesē viņas skaistuma noslēpums. Kā izrādās - pasaulē brīnumi nepastāv un arī Anistone izvēlas botoksu.

Kā raksta enstarz.com, aktrise Dženifera Anistone botoksa injekcijām tērē ik mēnesi paprāvu summiņu - 3000 dolāru. Viņa to sākusi regulāri darīt pirms dažiem gadiem, taču ar katru gadu šī procedūra prasa atkārtoijumus aizvien regulārākus.

Tomēr Dženifera tāpat ievēro veselīgu ēšanas režīmu un no0darbojas regulāri ar sportu.

Anistones uztura vērtības

1. Viņa atteicās no baltmaizes, baltā cukura, baltajiem rīsiem un kartupeļiem.

2. Papildināja savu ēdienkarti ar daudziem, dažādiem dārzeņiem un kalcija pilniem produktiem.

3. Dženifera sāka daudz dzert! Nē, nē - šoreiz tas nebija šampanietis, bet gan ūdens. Daudz, daudz negāzēta ūdens, kas attīra ķermeni un palīdz izvadīt no organisma visu nevajadzīgo.

Foto: AFP/LETA/AP/Reuters/Scanpix

4. Dženiferas ieturētās diētas autors ir Berijs Sears, un tā Holivudā pazīstama kā «zonu diēta». Ideja ir iekļūt sev atbilstošā zonā un, lai to paveiktu, jāēd pēc noteikumiem, kas atbilst tavai vielmaiņai un ķermenim.

Formula ir vienkārša: 40% ogļhidrātu, 30% olbaltumvielu un 30% veselīgo tauku.

Dženiferai ir jāēd trīs reizes dienā, neaizmirstot arī uzkodas - divas reizes dienā. Galvenais rēķināt savas formulas atbilstību. Šīs diētas rezultātā aktrise nometa 14 kilogramus! Tomēr šai diētai ir kritiķi, kuri uzsver, ka tās dēļ Anistonei radās reproduktīvās sistēmas traucējumi.

5. Tomēr nesen Anistone izmēģināja arī t.s. bērnu diētu, kuru radīja amerikāņu dietologs Treisijs Andersons. Viss, kas vajadzīgs, ir 14 nelielas porcijas bērnu biezenīša. Gan augļu, gan gaļas un dārzeņu. Protams, aktrise nesteidzās izpirkt kāda lielveikala bērnu biezenīša plauktu - viņas biezeņus pēc analogas receptes darina personīgais šefpavārs. Atceries filmu «Izliecies par manu sievu» (Just Go with It) - viņa tur izskatās lieliski, kas ir šīs diētas panākums!

Foto: Reuters/Scanpix

6. Dženifera ir jogs ar ievērojamu stāžu. Viņa trenējas jogā, teikvondo un džiu-džitsā. Vēl pirms pāris gadiem Dženiferai joga bija kā mierinājums periodā, kad viņa pārdzīvoja sāpīgo šķiršanos no Breda Pita, bet tagad joga ir viņas dzīvesveids. Vēl viņai patīk skriet un dažreiz apmeklēt pilates.

7. Atmeta smēķēšanu.

Šodien aktrise sver 53 kg un ir 165 cm gara. Jā, un viņai ir jau 46 gadi!

Lai mums katrai izdodas tā izskatīties šajā vecumā!

Foto: Reuters/Scanpix Sweeden/AFP/AP
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu