Ashtanga Vinyasa jogas kurss iesācējiem ar Ilvitu Kļaviņu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Yoga is possible for anybody who really wants it. Yoga is universal. Yoga is not mine. But don’t approach yoga with a business mind – looking for wordly gain. If you want to be near God, turn your mind toward God, and practice yoga. As the scriptures say, «without yoga practice, how can knowledge give you moksha (liberation)?»» /Guruji - Shri K Pattabhi Jois/

Sekojot Shri K Pattabhi Jois tradīcijai, sākot no 8. jūlija, Tev būs unikāla iespēja apmeklēt ievadkursu un iepazīties ar Ashtanga Vinyasa Yoga metodi no pašiem pamatiem.

Ashtanga Vinyasa Yoga metode ir dinamiskas un saskaņota elpas, asanu plūstamības un transcendentālas meditācijas prakse. Ashtanga Vinyasa Yoga prakses konsekvence ļauj strauji uzlabot ķermeņa spēku, elastību un līdzsvaru.

Šis kurss būs piemērots gan jogas iesācējiem, gan tiem, kas vēlas uzsākt Ashtanga Vinyasa Yoga praksi.

Tēmu sadalījums nodarbībās:

1. 8.jūlijs – Ashtanga Vinyasa Yoga metodes teorija, principi, tehnikas.

2. 15.jūlijs – Pamatprincipi un būtība motorās attīstības secībā.

3. 22.jūlijs – Surya Namaskara A un B.

4. 29.jūlijs – Pamata un līdzsvara stāvošās asanas.

5. 5.augusts – Noslēdzošās asanas.

6. 12.augusts – Pirmās daļas asanu (Primary series) prakse.

Nodarbības notiks sešus trešdienas vakarus pēc kārtas, sākot ar 8.jūlija plkst. 19.00, kopā ar pasniedzēju Ilvitu Kļaviņu.

Maksa: 60 EUR (maksājot par visām 6 nodarbībām uzreiz līdz 7.jūlijam), 18 EUR (maksājot par vienu nodarbību), var izmantot 4x un 8x mēnesī abonementus.

PIESAKIES:

Labo Sajūtu Laboratorija

+371 67 887 581, mob. tel.: +371 29 330 280,

birojs@karstajoga.lv

www.karstajoga.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu