Joga – sirds atvērtībai

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kopā mēs atvērsim mūsu sirdis, izveidojot lielāku telpu mūsu sajūtām un emocijām, kā arī pateicībai, augstsirdībai, līdzjūtībai un, protams, mīlestībai.

Anahata čakra ir mūsu sirds čakra un tā ir enerģijas centrs, kas pārvalda mīlestību, attiecības, sevis apzināšanos un harmoniju mūsu dzīvē. Kad šis enerģijas centrs ir harmonijā, mūsu dzīves tiek sabalansētas un mēs kļūstam līdzjūtīgi un sevis apzinoši. Fiziski izstiepjot muskuļus mūsu krūtīs, plecos, augšējā un vidus muguras daļā, un vēderā tiek radīta dziļa emocionāla atbrīvošanās, kas palīdz novērtēt un cienīt sevi, kā arī tuvos cilvēkus.

Specifiskas sirds atvēršanas jogas pozas radīs fizisku vietu krūtīs, atverot un izstiepjot augšējo ķermeņa daļu, ļaujot atslēgas kauliem plesties, krūtīm izvērsties un visam sirds apvidum piepildīties ar brīvu vietu, vieglumu un enerģiju. Papildus tam, ka tiek piedzīvots elastīguma pieaugums un samazināts spiediens uz sirds apvidu, šīs pozas var palīdzēt sasniegt augstāku līmeni ar sava ķermeņa garīgo apzināšanos. Kamēr strādāsim ar specifiskām sirds atvēršanas jogas pozām, mēs koncentrēsim uzmanību uz lēnu un dziļu elpošanu, lai maksimāli palielinātu šo pozu efektu, palīdzot ieviest viegluma, apmierinātības un svētlaimes sajūtu.

Šī meistarklase ir piemērota cilvēkiem ar visām fiziskās sagatavotības pakāpēm.

Nodarbība notiks: 30.jūlijā plkst. 19.10.

Nodarbību vadīs pasniedzēja Līva Jasmane.

Maksa: 10 EUR

PIESAKIES:

Labo Sajūtu Laboratorija

tel.67 887 581 vai 29 330 280

birojs@karstajoga.lv

www.karstajoga.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu