Apzinātas attiecības –seminārs ar Andžeju Reiteru

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Partneris ir jāmīl katru dienu, taču mīlestības sajūta ir jaizjūt arī mirklī, kad viņa līdzās nav, tikai tad var teikt, ka cilvēks apzinās kas ir viņš pats. Ir vairāki attiecību līmeņi: iemīlēšanās, pieķeršanās, atkarība no otra cilvēka, pieprasījums, pieradums, pat privātīpašnieciskums un ir dāvināšana, kopdarbs, kalpošana skaistajam, sadarbība. Pāri visam atrodas diženākā attiecību pakāpe: Apzinātība! Apzinātas attiecības, kurās droši varu teikt – tā ir mana izvēle, es to izvēlos, skaidri zinu un saprotu kādēļ esmu kopā ar šo cilvēku, un ko mūsu esība dos pasulei. Ar gadiem daudz kas pāriet: taureņi vēderā vairs nedanco, mainās mūsu ārējais izskats, sadzīve uzliek savu zīmogu, taču, ja zinu kādēļ esmu kopā, kurp ejam, ko darīsim mirklī, kad viss apkārt mainīsies, tad šīs ir ilgas, radošas attiecības.» /Andžejs Reiters/

13.augustā plkst. 19.10 Labo Sajūtu Laboratorijā viesosies izaugsmes treneris un bioenerģētikas speciālists Andžejs Reiters.

Cilvēka dzīves cikli, prasme būt laimīgam arī vienatnē un apzinātās attiecībās ar sevi, partneri un ik procesu manā dzīvē. Par šīm tēmām un krietni vairāk seminārā - Apzinātas attiecības.

Seminārs notiks: 13.augustā plkst. 19.10 Labo Sajūtu Laboratorijā.

Maksa: 20 EUR / 30 EUR pārim.

PIESAKIES:

Labo Sajūtu Laboratorija

+371 67 887 581, mob. tel.: +371 29 330 280,

birojs@karstajoga.lv

www.karstajoga.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu