Kur mīt sievišķība? Semināru cikls ar Uģi Kuģi!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Turpinot sievišķības meklējumus, aicinām visas sievietes uz trīs semināru ciklu savas sievišķības spodrināšanai kopā ar filozofijas pasniedzēju un vēdiskās psiholoģijas konsultantu, ājūrvēdas pavāru Uģi Kuģi.

Vīrišķība un sievišķība – nav nekas vairāk kā instrumenti, ar kuru palīdzību dvēsele risina savas dzīves uzdevumus. Tas ir līdzīgi kā nazis un dakšiņa. Gan viens, gan otrs priekšmets ir svarīgs, lai varētu ēst. Mēs tos lietojam kopā, tajā pašā laikā katru citādāk. Nevajag nazi bāzt mutē...

Trīs semināru laikā – 10.augustā, 24.augustā un 7.septembrī runāsim, domāsim, diskutēsim par sievišķības nozīmi, par to kur rast sievisķību, kā arī uzzināsim kur slēpjas sievišķības noslēpums.

Semināri notiks – 10., 24.augustā un 7.septembrī plkst. 19.10.

Semināru ciklu vadīs – Uģis Kuģis.

Viena semināra maksa – 15 EUR.

Maksā par trim uzreiz, saņem 5 EUR atlaidi!

Katrā seminārā viena no sievišķības meklētājām saņems dāvanu no Dr. Hauschka holistiskās kosmētikas (izlozēs piedalās dalībnieces, kas apmeklē visus trīs seminārus).

PIESAKIES:

Labo Sajūtu Laboratorija

tel. 67 887 581 vai 29 330 280

birojs@karstajoga.lv

www.karstajoga.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu