Trīs dienu meistarklase ar Konstantin Miachin

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Turpinot tradīcijas, Labo Sajūtu Laboratorijā arī šogad viesosies Vikasa Yoga dibinātājs, pasniedzējs un meistars Konstantīns Miačins, kas trīs dienu meistarklasē 9., 10. un 11.septembrī sniegs praktiskas zināšanas katram jogas pazinējam.

Pasaule pastāvīgi attīstās, ieskaitot cilvēku rasi. Mūsu primārais mērķis, esot cilvēku rasei, kā arī jebkuram citam dzīvam organismam ir evolūcija, un joga ir kā instruments, lai veicinātu šādu evolūciju jebkurā indivīdā. No otras puses, tā kā jogas prakse pati par sevi mainās, mainoties laikam un vietai, pieeja kļūst aizvien tehniskāka, precīzāka un zinātniskāka. Vikasa Yoga ir pastāvīgi attīstošs process, kas balstās uz klasiskās Hatha jogas metodēm un kurā var piedalīties ikviens. Kopumā pastāv apmēram 20 pamatvirknes, kuras var izmantot dažādās secībās, lai veidotu noteiktu praksi.

Konstantīns Miačins ir Vikasa Yoga dibinātājs un pasniedzējs ar starptautisku pieredzi kopš 2004.gada. Sava ceļojuma laikā guvis zināšanas un pieredzi neskaitāmās vietās - Rishi-kesh, Uttar Kashi, Gangotri, Kerala, Goa, Kanāda, Taizeme un Ukraina, kā arī pabeidzis skolotāja apmācības un ir sertificēts pasniedzējs 4 dažādās skolās: Yoga 23 (Ukrainā), Sivananda (Indijā), Ashtanga Vinyasa (Taizemē) un Andiappan Yoga (Honkongā). Tik milzīgas zināšanu bagātības ir novedušas pie dziļākas izzināšanas jogas praksei, kā allaž attīstoša procesa – nevis kā pabeigtas sistēmas.

Meistarklasē ietvertās tēmas:

1. 9.septembrī plkst. 19.00 – Core – foundation (2h);

2. 10.septembrī plkst. 19.00 – Balanced practice (2,5h);

3. 11.septembrī plkst. 19.00 – Arm balances (2h).

Meistarklase notiks Labo Sajūtu Laboratorijā.

Maksa par 3 nodarbībām (maksājot līdz 8.septembrim) 60 EUR, vienas nodarbības maksa 30 EUR.

PIESAKIES:

tel. 67 887 581 vai 29 330 280

birojs@karstajoga.lv

Labo Sajūtu Laboratorija

Brīvības gatve 214b-504 (5.stāvs)

www.karstajoga.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu