Pateicoties jaunajai metodei apturēsi matu izkrišanu, padarīsi tos kuplākus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Zinātnieki no amerikāņu Skrentonas Universitātes atklāja dabīgu metodi matu kuplināšanai 4 nedēļās. Viņu inovatīvā formula reģenerē matu saknes un balstās uz 3 no pirmā skatiena parastām sastāvdaļām. Kā tās darbojas?

- Mūsu radīta kūre ir īsts antidots vājiem un retiem matiem. Pateicoties tai jau pēc dažām nedēļām atkal varēsi baudīt ievērojami kuplākus un resnākus matus. Un tas viss bez dārgas matu transplantācijas! - tā savu atklājumu apraksta viens no formulas radītājiem, dr Džons Formans.

Jaunās matu izkrišanu apturošās formulas veiksmes noslēpums balstās uz rūpīgas plikpaurības iemeslu analīzes. Uz tās pamatiem tika radīta metode, kura daudzpusīgi stiprina bojātus matus un paātrina to ataugšanu. Tādā veidā ir iespējams padarīt frizūru par 67% kuplāku jau pēc nepilna mēneša pēc lietošanas sākuma.

Matu izkrišana apturēta

Pirms izdarīt šo atklājumu, ilgus gadus tika pētīta matu un galvas ādas struktūru cilvēkiem, kuri cieš no matu izkrišanas pazīmēm. No novērojumiem izriet, ka šī problēma var parādīties jau pēc 25 gadu vecuma. Mati tad kļūst tievāki, trauslāki un vieglāk padodas mehāniskiem bojājumiem, kā arī bieži vien kļūst arvien retāki – vairāk izkrīt, nekā ataug.

Precīzu matu stāvokļa pasliktināšanās iemeslu ir ļoti grūti noteikt. Tas varētu būt vitamīnu trūkums, stress, hormonālas izmaiņas vai slikts uzturs. Kaitīga var būt arī neatbilstoša matu kopšana – bieža krāsošana, iztaisnošana, želeju un matu putu lietošana. Visas šīs procedūras iznīcina matus, padara tos nozīmīgi vājākus, kas savukārt var novest līdz pārmērīgai izkrišanai.

Triju reģenerējošo eļļu spēks

Par laimi izrādījās, ka triju dabīgu eļļu kompozīcija no kokoseļļas, rozmarīna un citronzāles eļļām lieliski reģenerē bojātus matus. Uzklātas uz galvas ādas tās gandrīz uzreiz izlabo matu struktūras bojājumus.

- Mūsu izstrādātā formula piegādā vājiem matiem vitamīnus un minerālus, kuri dabīgā veidā tos stiprina. Mati kļūst izturīgāki, veselīgāki un ar katru dienu arvien stiprāki – tā kūres iedarbību skaidro dr. Formans. - Matiem ar pārmērīgas izkrišanas tendenci ir nepieciešama kompleksa kopšana. Tātad nepietiek tikai ar šampūniem un balzamiem, kuri iedarbojas tikai uz matu saknēm. Vajag arī barot galvas ādu, lai tādā veidā paātrinātu jaunu, veselu matu ataugšanu - viņš piebilda.

Par šīs formulas efektivitāti pārliecinājās 57-gadīgs Harijs Vilcāns no Valmieras. 3 nedēļās viņam izdevās padarīt matus tik kuplus, ka tika likvidētas plikpaurības izpausmes.

- Neticēju, ka varu sasniegt tādus efektus pateicoties tikai eļļām. Mati pārstāja izkrist un sāka ataugt! Tagad man ir tik kupli mati kā 20-gadniekam! - priecājas Harijs.

Pārsteidzoši efekti

ÅSV izstrādāto kūri atzina vislabākie speciālisti un eksperti matu un galvas ādas slimību jomā – neviena cita metode nedod tik lieliskus rezultātus. Pietiks ar mēnesi, lai mati kļūtu par 67% kuplāki – apgalvo dr. Formans. - Ar tīru sirdsapziņu iesaku šo risinājumu saviem pacientiem – viņš piebilda.

Ar katru dienu kļūst arvien plašāks to cilvēku loks, kuri uz visiem laikiem apturēja matu izkrišanu un padarīja tos kuplākus. Šī metode ir ne tikai efektīva, bet arī droša – dabīgas eļļas neizraisa nekādas blakusparādības un nekairina galvas ādu. Tieši tāpēc rekomendē šo risinājumu visām sievietēm un vīriešiem ar vājiem matiem ar pārmērīgas izkrišanas tendenci.

Uzzini vairāk par metodi, pateicoties kurai 4 nedēļu laikā apturēsi matu izkrišanu un sasniegsi veselus, kuplus matus

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu