Zobupasta, ko radījusi radījusi daba un pilnveidojusi zinātne

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pie plauktiem izvēloties personīgās higiēnas preces, jūs var piemeklēt viegls šoks: no pirmā mirkļa mūs apžilbina produktu bagātīgums, krāsu raibums un aprakstu skaistums. Taupot savu laiku, visbiežāk paķeram pa rokai esošo produktu, labi reklamētu preču zīmi vai to, kas pārbaudīts un pazīstams. Tiesa, sieviešu vēlme izmēģināt jaunus kosmētikas līdzekļus nekur nav zudusi, un tas mudina ražotājus radīt jaunas inovācijas skaistumam un veselībai.

Gandrīz 25 pastāvošā kosmētikas ražošanas sabiedrība «BIOK laboratorija» ražo produktus, cenšoties izmantot labākās dabas vērtības: mūsu zemē augošas zālītes, ogas un aromātiskos augus. «Ecodenta» – īpaši mutes kopšanas līdzekļi, kas apvieno moderno zinātni ar dabu. Izgatavotas no ekoloģiskiem un dabiskas izcelsmes materiāliem, zobu pastas un mutes skalošanas šķidrumi nodrošina vispusīgu mutes kopšanu.

Progresīvās zinātniskās sastāvdaļas Kalident un TeavigoTM nodrošina zobu pastu efektivitāti un uzticamu aizsardzību pret kariesu, bet zālīšu ekstrakti piešķir katrai zobu pastai unikālas īpašības.

Kas ir šis noslēpumainais Kalident? Tā ir dabiskas, neorganiskas izcelsmes viela, kas par 97% atbilst zobu emaljas sastāvam. Šī viela samazina zobu emaljas demineralizāciju, palīdz izvairīties no kariesa, neitralizē sekas, ko rada slikta mutes higiēna, skābi pārtikas produkti un gāzētie dzērieni. Kalident darbojas arī kā pildviela, kas palīdz atjaunot zobu emaljas mikroplaisiņas un skrāpējumus, kā arī saglabāt zobus stiprus un veselus. Zinātniskie pētījumi pierāda, ka, regulāri lietojot zobu pastu ar Kalident, samazinās kariesa risks. Īsāk sakot, lietojot zobu pastas «Ecodenta» ar Kalident, samazinās varbūtība, ka būs bieži jāapmeklē zobārsts.

Zobārsti jūs nomierinās arī par fluoru. Pēdējā laikā aizvien vairāk dzirdams viedoklis, ka fluors ir kaitīgs organismam un nedod tam nekādu labumu. Zinātniskie pētījumi pierādījuši, ka fluors ir vajadzīgs veselas zobu emaljas saglabāšanai un ir svarīgs zobu aizsardzībai pret kariesu. Ar dzeramo ūdeni saņemtais fluors ir efektīvs un svarīgs zobu formēšanās un mineralizācijas periodā, vidēji bērniem līdz 7 gadu vecumam. Vēlāk veselu zobu saglabāšanai to svarīgāk ir lietot lokāli. Atkarībā no dzeramā ūdens fluora daudzuma var izvēlēties zobu pastas ar dažādu fluora daudzumu.

Produktu sastāvs rāda, ka «Ecodenta» zobu pastās ir līdz 98% ekoloģisku vai dabiskas izcelsmes vielu. Vai zinājāt, ka:

  • 7 zālīšu (liepziedu, kosas, bērzu, pelašķu, rozmarīna, salvijas, nātru) ekstrakti sargā smaganas no iekaisumiem, atsvaidzina un tonizē mutes dobumu;

  • Piparmētru (Mentha) eļļa dod tīrības un svaiguma sajūtu, iznīcinot nepatīkamu elpu izraisošās baktērijas;

  • Dzērveņu (Vaccinum Macrocarpon) ekstrakts neļauj aplikumu veidojošajām baktērijām piesaistīties pie zoba virsmas, tā aizsargājot zobus no aplikuma un zobakmens veidošanās;

  • Burkānu (Daucus Carota Sativa) ekstrakts stiprina zoba audus un samazina smaganu jutīgumu;

  • Ozola mizas (Quercus Petraea) ekstrakts ir bagāts ar tanīniem, kas samazina audu tūsku un aptur asiņošanu;

  • Parastais pelašķis (Achillea Millefolium) tonizē, dezinficē, mazina iekaisumu, aptur smaganu asiņošanu;

  • Kumelīšu (Chamomilla Recutita) ekstraktam ir raksturīga nomierinoša iedarbība, tas mazina nepatīkamas sajūtas un sāpes, kā arī iekaisumu;

  • Alejas (Aloe Vera) ekstrakts nomierina un aizsargā smaganas;

  • Baltais māls palīdz atjaunot zobu emaljas minerālus un izceļas ar antibakteriālām īpašībām, kas nepieciešamas gingivīta (smaganu iekaisuma) ārstēšanai;

  • Propolisam raksturīga smaganu asiņošanu un jutīgumu mazinoša iedarbība. Tas jau no seniem laikiem tiek novērtēts antibakteriālo īpašību dēļ;

  • Melnā ogle jau sen ir pazīstama kā spodrināšanas līdzeklis, kas efektīvi balina zobus. Tā ir mazāk agresīva par ķīmiskajiem abrazīviem un nebojā zobu emalju.

«Ecodenta» garantē, ka no plašā zobu pastu sortimenta katrs atradīs piemērotāko, tādu, kas vislabāk apmierina viņa un viņa ģimenes mutes kopšanas vajadzības.

Vairāk informācijas

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu