Džolija: es jūtos labi, piedzīvojot menopauzi!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FREDERIC J. BROWN / AFP

Holivudas aktrise Andželīna Džolija atklātā intervijā atzīst, ka nekautrējas publiski teikt, ka šobrīd viņa piedzīvo menopauzi. Turklāt atzīst, ka jūtas labi un dievina šo vecumu.

Nu jau apritējuši divi gadi, kopš Holivudas zvaigzne Andželīna Džolija nāca klajā ar publisku paziņojumu, ka viņai veikta mastektomija (krūšu amputācija). Pēc tam masu mediji ziņoja: lai samazinātu vēža risku, viņai tika veikta operācija, kurā izņemtas olnīcas un olvadi.

Pēc šīm operācijām aktrisei sākās pāragra meopauze, kurai, kā viņa atzīst, esot bijusi gatava. «Patiesībā es neslēpju, ka piedzīvoju menopauzi. Es pat varu teikt, ka jūtos harmoniski, šo procesu izdzīvojot,» intervijā «Telegraph» atzīst Holivudas dīva. «Menopauzes sākšanos es neuztvēru kā kaut ko šaumsīgu, tāpēc to pārdzīvoju veiksmīgi. Patiesībā... es nevēlos vairs būt jauna!»

Četrdesmit gadu vecā Holivudas aktrise skaidroja «The New York Times», kāpēc izšķīrusies par operāciju. Kā izrādās, slavenajai aktrisei mediķi konstatējuši procentuāli augstu vēždraudes risku. Ārsti noteikuši, ka pastāv 87% iespēja attīstīties krūts vēzim, bet 50% - olnīcu vēzim. «To uzzinot, es nolēmu sevi pasargāt no riska, cik iespējams,» stāsta Džolija.

«Es izjutu to, ko tūkstošiem sieviešu jau noteikti ir izjutušas. Teicu pati sev, lai nomierinos un esmu stipra, ka man nav iemesla uzskatīt, ka neredzēšu, kā izaug mani bērni, vai ka nesatikšu savus mazbērnus,» Džolija paziņoja emocionālā rakstā izdevumam «New York Times».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu