Good morning yoga week

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Būt saskaņā ar sevi visas dienas garumā Tev palīdzēs rīta jogas nodarbības! 5 dažādi jogas veidi katru darba dienas rītu modina Tavu ķermeni, prātu, izstaipa un atbrīvo, atver un lutina.

No 30.novembra līdz 4.decembrim apmeklē rīta jogas nodarbību par īpašu maksu - 5 EUR (maksa par vienu nodarbību)!

Pirmdienās Ashtanga Vinyasa (Half Primary) - neliela izaicinājuma un pulsējošas enerģijas deva ar pasniedzēju Annu Makarovu.Otrdienās Pilates joga - līdzsvarotam ķermenim un prātam ar pasniedzēju Edgaru Ancānu.Trešdienās Flow joga - plūstamības un kustības trumpis ar pasniedzēju Lisu Biffin.Ceturtdienās Core joga - iekšējā spēka apzināšanās ar pasniedzēju Līvu Jasmani.Piektdienās Express karstā joga - siltuma un viegluma asorti ar pasniedzēju Lisu Biffin.

Atrodi sev nepieciešamo un pievienojies nodarbībām!

Rīta jogas nodarbības notiek katru darba dienu 7.00 - 8.15 Labo Sajūtu Laboratorijā.Neuztraucies par paklājiņu, ūdeni, tēju, autostāvvietu - par to visu parūpēsies Labo Sajūtu Laboratorija.Atvērto nodarbību nedēļā vienreizējs apmeklējums rīta nodarbībai - 5 EUR!

PIESAKIES:

Labo Sajūtu Laboratorija +371 67 887 581,

mob. tel.: +371 29 330 280,

birojs@karstajoga.lv

www.karstajoga.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu