Video tiešraide: Kas secināts tīru zobu kampaņas laikā?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Sestdien, 28.novembrī, bērni un viņu vecāki piedalīsies «Bērnu rītā» kinoteātrī Cinamon. No plkst. 11:00 līdz 14:00 kopā ar kampaņas «Man ir tīri zobi!» varoņiem – Zobiņu Baltiņu un Zobugrauzi Urķi risināsies dažādas aktivitātes. Plkst. 12 plānota kampaņas noslēguma preses konference. TVNET piedāvā preses konferences video tiešraidi.

Preses konferencē piedalīsies Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) Veselības veicināšanas departamenta direktore Ilze Straume un SPKC Galvenais speciālists zobārstnieciskās aprūpes jautājumos Andis Paeglītis un informēs par kampaņā «Man ir tīri zobi!» paveikto un gaidāmajiem plāniem nākamajam gadam.

Lai veicinātu bērnu un pusaudžu mutes dobuma un zobu veselības regulāras un pareizas kopšanas paradumus, SPKC šā gada septembrī sāka sabiedrības informēšanas kampaņu «Man ir tīri zobi!». Kampaņas ietvaros realizētas dažādas aktivitātēs, t.sk. izveidota mobila aplikācija «Zobs», izveidota 3D virtuālā tūre zobārstniecības kabinetā, apskatītas dažādas zobu veselības tēmas – pareiza zobu higiēna, regulējot zobus ar breketēm, smēķēšanas ietekme uz zobu veselību, zobu balināšana u.c.

Vairāk informācijas atradīsiet interneta vietnē www.tirizobi.lv, kur pieejamas dažādas interaktīvas sadaļas bērniem un pusaudžiem un iespējams uzzināt visu par pareizu zobu tīrīšanas tehniku un citus ar mutes dobuma higiēnu saistītus jautājumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu