«Vingruma» Violeta: nedēļa bija ļoti intensīva

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

4 treniņi nedēļā sākumā šķita ļoti daudz, pa kuru laiku es to vispār paspēšu? Izrādās, ka brīvā laika man ir pietiekami, vienkārši vajag visu pareizi saplānot un mazāk sēdēt pie datora, kas tagad tiešām sanāk retāk.

Jāatzīst, ka pie datora pavadu tāpat daudz laika, jo gan darbs, gan studijas ir cieši saistītas ar datoru un bez tā nevar, bet brīvo laiku tagad maksimāli pavadu bez datora, iespējams, ka pēc maratona arī redze uzlabosies!

Nedēļas sākumā saņemu savu treniņu plānu: divi kardio treniņi plus divi treniņi, kur kardio apvienots ar sporta nodarbībām. Visiem vingrinājumiem rūpīgi izejam cauri ar treneri, visu man paskaidro. Saņemu vingrinājumu tabulas, kur turpmākais laiks jāatzīmē - cik reizes un, ar kādu svaru izpildīts katrs vingrinājums, tas palīdzēs turpmāk vērot progresu un redzēt, kā uzlabojas fiziskās spējas.

Pēc darba un treniņa spēka nav, taču garastāvoklis ir superīgs! Lēnā pastaigas tempā nokļūstu mājās un uzreiz ieveļos gultā, aizmiegu, ārprāts, 21:30!

No rīta pamostos un konstatēju, ka neko tās dienas pusdienām pagatavojusi neesmu, būs jāimprovizē.

Brokastīs biezpiens ar plūmju tomātiem un dillēm, ļoti garšīgi, tālāk domāju par dienas turpmāko gaitu. Bija vēl pāris vārītas olas palikušas, paņemu tās līdzi un skrienu uz darbu. Pēc 2 stundām jau atkal kaut kas jāuzkož, apēdu banānu. Vēl pēc divām stundām pusdienas, ēst vispār negribas, bet treneris saka, ka jāēd.

Blakus darbam, kafejnīcā nopērku lasi, kad prasu, cik tas sver, uz mani jocīgi paskatās, bet nosver to - 90g, labi tas man der, klāt paņemšu dārzeņus - 100g. Ēdu, knapi varu apēst. Tad ploome.com izrēķinu kalorijas, izrādās esmu par maz apēdusi pusdienām. Par maz? Kā? Esmu taču ļoti labi paēdusi!

Tālāk darbā pēc 2 h saprotu, ka atkal kaut kas jāēd, negribu, izlaižu.

Pēc darba priecīga dodos uz treniņu, kārtīgi izsvīstu. Ātrā skrējienā izeju no Vingruma kluba un dodos uz Arēna Rīga fanot par savējiem hokeja spēlē! Uzvara! Yess. Garastāvoklis superīgs!

Saprotu, ka jātiek līdz veikalam, lai rīt kafejnīcā nav jāprasa, lai man nosver ēdienu.

Visu izdaru, nogurums, sāp kājas, nāk miegs, it kā viss liecinātu par to, ka jābūt īgnai, bet man ir tik brīnišķīgi labs noskaņojums! Vai tiešām treniņi tik ļoti uzmundrina?! Ja tā, tad esmu ar mieru kādu reizi pasportot arī 5x nedēļā!

Šonedēļ vēl atklāju, ka diezgan forši ir sportot pa dienu. Tad trenažieru zālē ir mazāk cilvēku un vari būt «tizls» nekautrējoties! ?

Brīvdienās dodos pie vecākiem. Mammai jau laicīgi pasaku, lai visi saldumi tiek paslēpti. Par pārsteigumu man, atturēties no saldumiem ir pavisam vienkārši! Svētdien man vārda diena. Iepriekšējā vakarā atrodu kūkas recepti, līdzīgu tai, ar kuru mūs cienāja Vingruma kluba 3 gadu jubilejā. Veselīga avokado kūka ar riekstu, dateļu pamatni. Nedaudz interpretēju to pa savam, avokado masai pievienoju zemenes un kūkas augšu rotāju ar ogām un bezē cepumiem, lai mājiniekiem gardāk! Sanāca labāk nekā cerēts, pati priecīga un visiem, par laimi, garšoja!

Esmu gatava jaunai nedēļai, jaunām veselīgajām receptēm un jauniem personīgajiem rekordiem sporta zālē!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu