Latviete iztur starptautisku konkursu un piedalās apakšveļas reklāmā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šajā pavasarī «Lindex» apakšveļas kampaņu «Bra-volution» prezentē «Lindex» klientes, kuras tika aicinātas pieteikties, lai vienu dienu iejustos modeļu lomā. Arī latviete Līga Gaile izturēja konkursu. Smuka bez gala!

Pēdējos divus gadus «Lindex» modeļu lomā iejutušās darbinieces, izrādot jauno krūšturu modeļu koncepciju «Bra-volution». Kampaņām «Bra-volution» bijuši vērā ņemami panākumi ne vien pārdošanas rezultātu ziņā, bet tās arī teicami noderējušas klientēm, jo skaidrā koncepcija ļauj viegli atrast tīkamāko modeli.

«Mēs vēlamies sniegt iedvesmu, lai vēl vairāk sieviešu atrastu savus iecienītākos krūšturus, un šoreiz mēs rīkojām kampaņu kopā ar savām klientēm. Meitenes bija burvīgas, un fotosesijā valdīja pozitīva enerģija, liela aizrautība un neliels satraukums,» saka Anna Katrīna Almarka (Anne-Kathrine Almark), «Lindex» komunikācijas nodaļas vadītāja.

«Šo kampaņu var uzskatīt par veiksmīgu arī tā iemesla dēļ, ka saņēmām vairāk nekā 700 pieteikumu no 13 valstīm. No kandidātēm 25 sievietes piedalījās atlasē Stokholmā, un no viņām tika izvēlētas sešas finālistes fotosesijai Londonā.»

Šāgada kampaņas finālistes ir no Zviedrijas, Norvēģijas, Somijas un Latvijas.

Latviju pārstāv Līga Gaile, arhitekte.

«Fotosesija bija brīnišķīga, un bija ļoti aizraujoši uzzināt, kas norisinās aizkadrā. Jutos jautri un ērti, jo studijas komanda bija ļoti profesionāla un gādāja par to, lai mēs būtu atbrīvotas. Nebiju gaidījusi, ka pieredze būs tik lieliska, un ļoti priecājos par piedzīvoto,» saka Sanna Skoglunda (Sanna Skoglund), viena no «Bra-volution» modelēm.

Kampaņa sāksies un pavasara kolekcija būs pieejama visos «Lindex» veikalos un interneta veikalā lindex.com 4. februārī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu