«Vingruma» Kristīne: viss ir sasniedzams un piepildāms!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viens vienīgs haoss! Tikko esmu nodomājusi, ka viss ir kārtībā, iegājusi ritmā, darbs, sporta klubs - nekā! Šī nedēļa bija traka.

Nodarbībām šajā nedēļā sanāca veltīt mazāk laika nekā iepriekšējās. Apmeklēju klubu tikai trīs reizes. Bet par to nesatraucos, gan jaunnedēļ pacentīšos un labošos.

Toties vairāk laika esmu veltījusi savas ēdienkartes pilnveidei. Un prieks, ka tas tīri labi ir izdevies. Ir sanākuši arī daži foto ar izcili gardiem ēdieniem.

Nekad neesmu bijusi sajūsmā par auzu pārslām, bet nu tās pāris rītus ir manā brokastu listē - auzu pārslas, vārītas ūdenī, pievienoju tējkaroti medus un pierīvēju ābolu, un pa virsu pārkaisu kanēli. Lieliski! Gardi! Sātīgi!

Man ir liels prieks, ka jau viena no draudzenītēm arī ir apņēmības pilna apmeklēt klubu kopā ar mani. Prieks prieks par to!

Vēlētos padalīties savā priekā arī par to, ka kolēğes un draugi, paziņas, ğimene arī atbalsta, interesējas par to, kā man veicas, jautā, interesējas par visu notiekošo. Un arī vēlas iesaistīties šajā programmā.

Patiesībā laiks lido vēja spārniem. Neticās, bet nedēļas beigās jau būs mēnesis pagājis, kopš esam šajā projektā. Ar katru dienu pieaug pārliecība, ka nekas nav neiespējams. Tāpēc turamies, smaidam...viss ir sasniedzams un piepildāms!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu