Deja ap pilonu ir katras sievietes iekšējā uguns. Neapslāpē to!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Valentīna dienā mēs savam mīļotajam varam dāvināt ne tikai smaržas vai jaunu kaklasaiti, daudz radošāk un neaizmirstamāk ir dāvāt kaut ko no sevis, piemēram, seksīgu deju. Tāpēc devāmies ciemos uz tikko durvis vērušo iedvesmas studiju «Pole & Harmony», kur mums atklāja, ko īsti nozīmē deja ap pilonu (Pole Dance). Teiksim uzreiz, tas nav tik viegli, kā izskatās!

Studija domāta sievietēm, kur, strādājot ar savu ķermeni, viņas var relaksēties, atbrīvoties un iedvesmoties. «Mēs cenšamies iedvesmot sievietes dzīvot vieglāk, baudāmāk un sievišķīgāk un, protams, mīlēt sevi, kas jāmācās katru dienu,» uzskata studijas «Pole & Harmony» vadītāja Kristīne Pavlovska.

Šobrīd pasaulē Pole Dance pastāv kā fitnesa un mākslas veids, kas apvieno deju un akrobātiku.

Pole Dance prasa ne tikai uzdrīkstēšanos, bet arī spēku, izturību, lokanību un koordināciju.

Deja ap pilonu nostiprina vēdera un muguras muskulatūru, kā arī pilnvērtīgi veicina visa ķermeņa attīstību, strādājot tikai ar savu svaru. Pole Dance treniņš ietver locītavu un muskuļu iesildīšanu, spēka vingrinājumus, lokanības attīstīšanu, deju kustības un paņēmienus uz paša pilona. Katra nodarbība beidzas ar mierīgu atsildīšanos.

«Mūsu studijā pilons simbolizē to uguntiņu, kas mums katrā sievietē ir, mēs to spējam atklāt un izlaist uz āru,» stāsta studijas līdzīpašniece Diāna Drizļionoka.

Pole Dance ir daudzveidīgs un sievišķīgs dejas un fitnesa veids, kur katra var atrast savu īpašo virzienu un izpausmes stilu. Jāsaka gan, ka tas nav tik viegli, kā izskatās... Taču ar laiku, pacietību un regularitāti jebkura sieviete spēs panākt vieglumu kustībās, graciozitāti un pārliecību sevī.

«Tikai tad, kad mēs uz sevi spogulī raugāmies mīlošām acīm, mūsu attiecībās ar vīrieti var kaut kas mainīties,» uzskata studijas «Pole & Harmony» vadītāja Kristīne Pavlovska.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu