«Vingruma» Gints: maratons nav sprints!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Acīmredzot, tās dažas glāzes kolas, ar ko sagrēkots iepriekšējā sestdienā, ir pietiekams «enkurs», lai pirmdienas kardioskrējiena laikā justos grūtāk nekā iepriekš! Viegli nav, taču pus-pa jokam, pus-nopietni savi 5 km «noskrienās». Pēc iesildīšanās – trenerītes Ievas sagatavotie «dziļ-muskuļu» un «pareiz-stājas» vingrinājumi!

4. nedēļa 8. - 14. februāris

Pirmdienas apņemšanās - arī otrdien obligāti apmeklēt Vingruma klubiņu paliek tikai apņemšanās statusā, jo uzvaru gūst «lielais slinkums». Maziņš mierinājums pašam priekš sevis – maratons nav sprints!

Droši vien otrdienas «brīv-solis» ir bijis kaut kādu iekšēju sajūtu vadīts un pat vēlams, jo trešdienas nodarbībā ir sajūta, ka vistiešākajā nozīmē «baterijas ir uzlādētas par visiem 100%»! Viss padodas izcili, taisni pašam prieks!

Ceturtdiena - kam zivju diena, kam Vingruma Maratona nodarbības, lai gan, protams, to ir iespējams arī apvienot! Šodien pēc iesildīšanās – ķermeņa lejas daļas kustības, viss notiek pēc trenerītes sagatavotā sarakstiņa, nav ko improvizēt, vismaz pagaidām! Ļoti patīkami, ka pie kāda vingrinājuma izpildes, par kura izpildes tehniku pats nebiju pārliecināts, saņēmu padomu no Jāņa – ieteicamāk ir darīt nedaudz citādi, lai būtu efektiņš, nevis defektiņš mugurai. Tā ka – lielum lielais PALDIES Jānim! Īsti neesmu drošs, vai visos sporta klubiņos notiek padomu došana un valda draudzīga gaisotne, taču par Vingruma klubu varu apgalvot to «par pilnu banku»!

Piektdienā notiek «sevis iemēģināšana» pie ķermeņa augšdaļas – priekš manis pirmo reizi! Sākotnēji nedaudz baiļojos par programmiņā aprakstītajām darbībām, taču – «darbs dara darītāju», kā arī jebkuru «ziloni var apēst pa mazam gabaliņam»! Pašam šķiet, ka izdarīts uz 8-nieku no 10 ballēm, vai pat uz 4+ no 5 ballēm, kā bija manos skolas laikos!

Šīs nedēļas atzinumi:

1. Kādā sarunā ar komandas biedrenīti Ievu apmaināmies ar viedokļiem, ka mūsu «aktivitāšu» rezultātā vairāki cilvēki ir pievērsušies aktīvākai laika pavadīšanai nekā agrāk, pašiem to atzīstot, piemēram, Laila!

2. Piektdien pēc nodarbībām apmeklēju ~1000 ļaužu populāru izstādi/semināru Ķīpsalā, kura laikā, sastopot vairākus, kādu laiku nesatiktus cilvēkus, izrādās, viņi pietiekami aktīvi seko līdzi mūsu Vingruma Maratonistu gaitām tīmeklī! Uzmundrinoši!

Nedēļa aizskrēja «vēja spārniem»!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu