Joga visai ģimenei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pavasarīga un mīlestības pilna nodarbība – joga visai ģimenei! Tiksimies 12. maija vakarā, kad vecākiem būs brīnišķīga iespēja nodibināt vēl ciešāku saikni ar saviem bērniem.

Šī būs jogas nodarbība bērniem kopā ar vecākiem – lieliska kopā būšana ar jogu un savu bērnu. Tas ir ne tikai fizisks pieskāriens, kopā izpildītas jogas pozas (āsanas), bet arī garīgs pieskāriens un tuvošanās savam bērnam.

Jogas nodarbības notiek atraktīvā formā, kas veicina bērna stājas korekciju un attīsta pareizas elpošanas iemaņas. Ļoti svarīga ir vecāku klātbūtne, jo šī nodarbības palīdz tuvāk iepazīt savu bērnu – veidojas vēl ciešākas bērnu – vecāku attiecības un tiek stiprināta fiziskā un garīgā veselība.

Aicinām bērnus kopā ar vecākiem – ar katru bērnu viens vecāks.

Bērnu vecums, sākot no 4 gadu vecuma.

Maksa vienam vecākam + vienam bērnam: 10 EUR.

Nodarbība notiks: 12. maijā plkst. 19.10 Labo Sajūtu Laboratorijā.

Nodarbību vadīs jogas pasniedzēja, kas vada gan jogas nodarbības bērniem, gan pusaudžiem, gan vecākiem kopā ar bērniem – Liene Bodnare.

Mēs parūpēsimies par jogas paklājiņiem, blokiem, jostām, plediem, ūdeni, tēju, dušām, aizslēdzamiem skapīšiem, autostāvvietu.

Savu dalību vari pieteikt:

Labo Sajūtu Laboratorijā

Brīvības gatve 214b – 504, Rīga

+371 29 330 280

birojs@navayoga.lv

www.navayoga.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu