Neskati vīru pēc cepures, bet gan... horoskopa zīmes!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/ rasdourian

Cilvēks nav dzimis, lai dzīvotu viens. Un tomēr vīra vai sievas izvēle nekad nav bijusi viegls uzdevums. Kā saprast, vai tavs jaunais, runātīgais un izskatīgais pielūdzējs varētu būt labs vīrs? Un to, vai tava skaistā un kaislīgā draudzenīte varētu būt arī pieņemama sieva? Uzzini, kāds laulātais varētu būt tavs partneris, un to, kāds vīrs vai sieva varētu būt tu!

Auni

Sieva: Viegli iemīlas un ātri atdziest. Tomēr, ja viņa ir iemīlējusies pa īstam, tad šī mīlestība saglabāsies visu viņas dzīvi. Piemīt spēja virzīt savu vīrieti pretim panākumiem. Tomēr saskarē ar viņu ir jāsaglabā takta izjūta, jo viņa salīdzinoši viegli apvainojas.

Vīrs: Auni kļūst prātīgāki un stabilāki tuvāk 30 gadu vecumam, turklāt tie ir pievilcīgi un visai komunikabli. Savas sievas tie vienmēr mīl un ciena. Reizēm gan gadās, ka viņiem nedaudz pietrūkst rakstura stingrības un arī impulsivitātes, tomēr tas nav liels trūkums.

Vērši

Sieva: Viegls un ļoti praktisks raksturs. Viņa būs rūpīga un laba saimniece. Ja viņa pati to negrib, tad no viņas ir ļoti grūti šķirties, jo viņas dzīvē laulībai ir ļoti liela nozīme un kļūdas viņa pieļauj reti.

Vīrs: Viņam laulība vienmēr ir pirmajā vietā. Vērši – vīri vienmēr ir uzticami un īsti savas dzīves un mājas saimnieki.

Dvīņi

Sieva: Sieva – Dvīnis ir ļoti sievišķīga un attapīga. Tai pirmajā vietā vienmēr būs mīlestība un skaistums. Lieliskas mātes, kas izdarīs visu iespējamo sava bērna labā.

Vīrs: Mīlestība viņam ir spēle, un tas arī ir viss, kas tev par viņu būtu jāzina. Mīl paflirtēt, un viņa neparastais intelekts viņam tajā ļoti palīdz.

Vēži

Sieva: Ideāla sieva un ideāla māte. Parasti bērni tai ir absolūti pirmajā vietā, pat pirms vīra. Lieliskas saimnieces un kaislīgas mīlnieces.

Vīrs: Viņa dzīvei nav jēgas bez mīlestības. Kaisle un jūtas valda pār visu pārējo. Ļoti pedantiski un reizēm arī pārāk taupīgi.

Lauvas

Sieva: Pievilcīgas saimnieces un lieliskas kulināres. Seksā ļoti kaislīgas. Piemīt paaugstinātas prasības pret dzīves materiālo pusi. Labi jūtas lielās kompānijās.

Vīrs: Romantisks, bet arī pieprasa pilnīgu un beznosacījuma sevis dievināšanu. Mīl pasniegt dāvanas un nav skops.

Jaunavas

Sieva: Vienmēr visu analizē, un emocijas tai nāk tikai pēc analīzes. Reizēm pārāk aizraujas ar rūpēm par veselību un tīrību mājās. Racionāla pilnīgi visā.

Vīrs: Ļoti pretrunīgs, vēss un sentimentāls vienlaicīgi. Nepanes kritiku. Reizēm mēdz būt pilnīgā un bezgalīgā sajūsmā par sievu.

Svari

Sieva: Sentimentāla un sievišķīga. Dievina, ja to novērtē. Ja viņa neiegūst to, ko vēlas, var palikt depresīva. Ļoti greizsirdīga. Reizēm tai mājas mājīgums ir svarīgāks nekā mīlestība.

Vīrs: Viens no visuzticamākajiem partneriem. Laimīgs, kad jūt, ka jūtas ir abpusējas, bet ideālām attiecībām izvirza ļoti augstas prasības. Ļoti ambiciozs.

Skorpioni

Sieva: Dinamiska, ļoti nemīl vienveidību un lēnu dzīves plūdumu. Nepiedod krāpšanu. Ļoti uzticīgas vīram un bērniem.

Vīrs: Ļoti karstasinīgs, iespējams, ka pat viskarstasinīgākais no visiem. Valdonīgs. Īpašniecisks un greizsirdīgs. Mīlestība tiem ir burtiski viss.

Strēlnieki

Sieva: Mazāk nekā citas noskaņota uz romantiku un tās izpausmēm. Savam partnerim viņa pirmkārt ir labākais draugs. Viesmīlīga saimniece. Novērtē brīvību un mājas komfortu.

Vīrs: Labsirdīgs un ļoti sabiedrisks. Ļoti atklāts un patiess, kaut mīlestība viņam nav pirmajā vietā. Lielisks tēvs.

Mežāži

Sieva: Tiecas pēc ietekmes un praktiskuma. Ļoti uzticīga. Pati kritizē, bet nepanes pret sevi vērstu kritiku.

Vīrs: Ļoti praktisks, baidās no vientulības. Dzimis līderis. Darītājs, nevis runātājs. Reizēm arī lielisks pavārs.

Ūdensvīri

Sieva: Augstas prasības pret partneri, mīl stabilitāti. Lieliskas mātes un saimnieces. Velta daudz laika garīgai pilnveidei.

Vīrs: Pēc dabas ideālisti. Mīlestībā parasti maksimāli patstāvīgi un ļoti uzticīgi. Viegli iziet uz kompromisiem.

Zivis:

Sieva: Pilnībā atdod sevi mīlestībai un sava vīra izpratnei. Uzticīga un padevīga kā neviena cita. Izmantos katru iespēju savam mīļotajam pieglaimoties. Mīl garšīgi paēst un arī ļoti garšīgi gatavo.

Vīrs: Ļoti prasīgs pret gan mīlestības fizisko, gan garīgo pusi. Nekad nekomandē un nedara sievai pāri. Pret sievu izturas kā pret balstu. Ļoti koncentrēts uz gultu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu