Krievu meiteņu dueta «t.A.T.u» soliste uzveikusi vēzi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Lai arī ilgu laiku dziedātāja Jūlija Volkova ziņas par savu slimību noliedza, šobrīd kādreiz populārā krievu dueta «t.A.T.u» soliste Jūlija Volkova atzinusi, ka viņai ir izdevies uzveikt vēzi.

Intervijā krievu izdevumam «Hello!» Jūlija Volkova stāsta, ka vēzis viņai tika diagnosticēts 2012.gadā, tomēr interesantākais ir tas, ka vēl pirms tā diagnostikas dziedātāja nosapņojusi, kā ārsts viņai to pasaka. Tieši sapnis radījis aizdomas par veselības problēmām, tāpēc Jūlija devās pie ārsta, kur tika atklāts vairogdziedzera vēzis.

Lai arī jau pēc mēneša Volkovai tika izoperēta vēža skartie audi, tās laikā tika bojāti viņas balsenes nervi.

Dziedātāja intervijā stāsta, ka, pamostoties pēc operācijas, viņa centusies parunāt, taču tas nebija iespējams. Volkova uzskata, ka bez balss palikusi ārsta kļūdas dēļ.

Pēc divām balss saišu atjaunošanas operācijām Vācijā un eksperimentālām metodēm Izraēlā atgūt balsi viņai izdevās tikai pēc vairāk nekā trim gadiem kādā klīnikā Seulā, kur viņai palīdzējis dienvidkorejiešu ārsts. Šobrīd Volkovas balss ir nedaudz aizsmakusi, taču viņa atzīst, ka dziedāt ir pat vieglāk nekā runāt.

Dziedātāja intervijā atklāja, ka arī turpmāk savu karjeru plāno saistīt ar mūziku un dziedāšanu. Volkova vēlētos sasniegt dueta «t.A.T.u.» popularitātes līmi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu