Dainu meditācija ar Inesi Kozuliņu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

6. jūnija vakarā Labo Sajūtu Laboratorijā pirmo reizi Dainu meditāciju vadīs dziesminiece un mūziķe Inese Kozuliņa!

Dainu dziedāšana ir mīlestības, miera un zināšanu sēklu sēšana. Dainas jeb tautasdziesmas satur sevī mūžsenas zināšanas par Visumu, par tā likumiem, kopsakarībām, par dvēseli, tās spēka vietām, par saikni ar Pirmavotu jeb Dievu. Un dziedot šīs zināšanas kļūst dzīvas, dvēsele atceras un piepildās ar svaigu, dzīvinošu enerģiju; tas attīra un nomierina arī prātu un sakārto fizisko ķermeni.

Kopīgi dainu meditāciju vakari raisa cilvēkos spēju dziedāt meditatīvi jeb rāmi. Rāms – tas ir līdzsvarots, mierpilns, ar apziņu klātesošs. Šī rāmā klātbūšana un dziedāšana raisās katrā pašā, tā notiek, ļaujoties kopīgajai dziesmai. Pie tam palīdz 432 Hz frekvence, kurā dziedam. 432 Hz frekvence ir dziedinoša un klausoties mūziku šajā skaņojumā, ķermenis vibrē saskaņā ar Visuma ritmu, paplašina cilvēka apziņu, atver ceļu uz intuitīvām zināšanām.

Tīra, harmoniska skaņa svēta cilvēku, atjauno enerģiju, harmonizē, piepilda ar dievišķām vibrācijām, ved meditācijā. Ved uz iekšējām zināšanām.

Tiekamies dainu pasaules mierā, plūstamībā, spēkā un mīlestībā! Sēsim sevī dainu pasaules miera, zināšanu un mīlestības sēklas.

Dainu meditāciju vada Inese Kozuliņa - dziesminiece un mūziķe, divu meditatīvās mūzikas albumu – mantru albuma «Divine Pearls» un dainu albuma «Visapkārt Saule teka» autore, kā arī mūzikas grupas «Rāmi Riti» dalībniece. «Kopš sevi atceros, vienmēr esmu dziedājusi un ļoti mīlējusi dziesmu. Dziesma pati plūdusi no manas dvēseles dzīlēm. Bērnību pavadīju Vidzemes pakalnos, smēlos latvisko dzīvesziņu caur dabu un dziedāju. Piecu gadu vecumā pateicu, ka spēlēšu vijoli. Ar to sākās mans ceļš mūzikā, kurš turpina vīties pa arvien jaunām takām, caur daudzkrāsainām sajūtām un pieredzi. Šobrīd manas sirds instruments ir balss un kokle.»

Meditāciju vadīs: dziesminiece un mūziķe Inese Kozuliņa.

Maksa: 9 EUR.

Vieta: Labo Sajūtu Laboratorija.

Laiks: 6. jūnijā plkst. 19.15.

Mēs parūpēsimies par meditāciju spilventiņiem, plediem, ūdeni, tēju, aizslēdzamiem skapīšiem, autostāvvietu.

Savu dalību piesaki:

Labo Sajūtu Laboratorija

Brīvības gatve 214b-504 (5.st.), Rīga

+371 29 330 280

birojs@navayoga.lv

www.navayoga.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu