Philips Lumea Prestige: revolucionārs risinājums dievietes cienīgai ādai?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: philips.lv

Sievietes jau kopš seniem laikiem ir cīnījušās ar lieko apmatojumu - ja pašķirsta vēstures liecības, tad jau senajā Ēģiptē un Romā daiļais dzimums darīja visu, lai spētu ikdienā baudīt gludi skūtas ādas maigumu. Tad nāca laiks, kad tas nebija tik svarīgi, jo ar kuplajām kleitām varēja noslēpt jebko, bet renesanses laiks atkal ādas gludumam lika atdzimt kā skaistuma un higiēnas pazīmei. Laiks iet un tehnoloģijas attīstās, tāpēc nav brīnums, ka cīņai ar lieko apmatojumu ir radušies aizvien jauni un efektīvi risinājumi.

 
Foto: philips.lv

Kas ir Philips Lumea Prestige?

Philips Lumea Prestige ir visefektīvākais bezvada risinājums, kas darbojas apbrīnojami efektīvi, lai novērstu matiņu ataugšanu uz sejas un ķermeņa. Kā apgalvo ražotāji,

maigie gaismas impulsi, tos regulāri lietojot, saglabās ādu zīdaini gludu ik dienu.
Foto: philips.lv

Ierīcē Philips Lumea izmantota novatoriska tehnoloģija, kuras pamatā ir gaismas izmantošana - IPL (intensīvas gaismas impulsi). Īsāk sakot, tā radīta, izmantojot tehnoloģiju, ko lieto profesionālos skaistumkopšanas salonos.

«Philips» cieši sadarbojas ar vadošajiem dermatologiem un attīstīja revolucionāru matiņu likvidēšanas sistēmu. Lai veiksmīgi pieslīpētu šā aparāta funkcionēšanu un rezultātu, to pilnveidoja un pētīja teju divpadsmit gadus - tika veikti plaši klientu apmierinātības pētījumi ar vairāk nekā 2000 brīvprātīgajiem.

Foto: philips.lv
 
Foto: philips.lv

Kā tas darbojas?

Kā jau minējām, Philips Lumea raida saudzīgus gaismas impulsus matiņa saknei. Tā rezultātā matiņš pats izkrīt un tiek kavēta matiņa atkārtota ataugšana. Šīs procedūras regulāra atkārtošana saglabās gludu ādu bez matiņiem ikdienā.

Philips Lumea droši var izmantot, lai noņemtu matiņus uz sejas (augšlūpa, zods un vaigi) un ķermeņa daļām, tostarp kājām, padusēs, bikini zonā, uz vēdera un rokām.

«Philips Lumea» ir iebūvēts UV filtrs, kas aizsargā ādu no UV gaismas. Tāpat katru aparātu var pielāgot konkrētam ādas tipam ar 5 gaismas enerģijas iestatījumiem. Iebūvētā drošības sistēma sargā no neparedzētiem zibšņiem.

Tāpat aparātā ir «Stamp and Flash» tehnoloģija, kas ļauj ādu apstrādāt perfekti arī izliekuma vietās.

Protams, mūs visas interesē, cik tad daudz mūsu dārgā laika tas aizņems?

«Philips» apgalvo:
• Apakšstilbi - 8 min,
• Paduse - 1 min,
• Bikini zona - 1 min,
• Sejas zonas - 1 min.

Komplekta piederumi

• Ķermeņa uzgalis (4 cm2) - izmantošanai zem kakla līnijas.
• Bikini zonas uzgalis (2 cm2) - īpaša bikini zonas matiņu apstrāde.
• Sejas uzgalis (2 cm2) - drošai izmantošanai uz sejas.
• Lādētājs - dažādu spriegumu uzlādes ierīce.
• Lietošanas pamācības - lietotāja rokasgrāmata.
• Uzglabāšanai - eleganta somiņa.
• Aksesuārs - tīrīšanas drāna.

 
Foto: philips.lv

4 reizes ik pēc divām nedēļām un viss?

«Philips» klīniskie pētījumi ir pierādījuši ievērojamu matiņu samazināšanos, veicot procedūru tikai četras reizes ik pēc divām nedēļām, nodrošinot gludu ādu bez matiņiem. Lai saglabātu šos rezultātus, produkta ražotāji ierosina - vienkārši atkārtojiet procedūru, kad nepieciešams! Laiks starp procedūrām var būt dažāds atkarībā no matiņu ataugšanas individuālajām īpatnībām, bet ne biežāk kā reizi 2 nedēļās.

Kam Philips Lumea īsti nederēs?

Philips Lumea ir efektīvs, lai atbrīvotos no dabīgi tumši blondiem, brūniem un melniem matiņiem. Philips Lumea sistēma, tāpat kā citas gaismas procedūras, NAV efektīva sarkaniem, gaiši blondiem vai baltiem/sirmiem matiem.

Philips Lumea arī NAV piemērota ļoti tumšai ādai.
Foto: philips.lv
 
Foto: philips.lv

Philips Lumea tests un atsauksmes

Iveta:

«Pirms man piedāvāja pamēģināt fotoepilatoru, neko daudz par šo epilācijas metodi nezināju, tik vien kā apzinājos, ka tāda pastāv. Man patīk eksperimenti, tādēļ ar prieku piekritu 8 nedēļu testam (4 reizes). Sākums izvērtās diezgan amizants, jo esmu no tām, kuras nelasa lietošanas instrukcijas. Tas man tāds netikums. Pa ausu galam biju dzirdējusi, ka vispirms epilējamā vieta jānoskuj, jāattauko un tad var ķerties pie «fočēšanas». Mana trīsgadīgā meitiņa, pamanījusi, ka esmu atnesusi jaunu kastīti, man nemitīgi taujāja, kas tur iekšā un kas ar to jādara. Nolēmu, ka viņai būs interesanti pavērot, kā mamma epilē kājas. Aparātiņš viegls, ērts, ar lampiņām – drīzāk atgādina ceļojumu fēnu. Labi, ķēros pie lietas. Ieslēdzu aparātu, noregulēju uz 3. intensitātes līmeni (tā, lai pa vidam, pēc manām domām, nu, lai nav par maz un arī par daudz) un, ak vai – baterija beidzās! Okei – pieslēdzu pie rozetes. Bet izrādās, ka pieslēgtu pie elektrotīkla nevaru lietot – nu jāgaida sazin cik ilgi. Labs ir – pārceļam «fočēšanos» uz vēlāku laiku. Sanāca tikai nākamajā dienā, jo nebija laika vairs tovakar. Otrajā mēģinājumā likās, ka viss izdodas lieliski – aparāts uzlādēts, lampiņas spīd, virzu no sākuma pa vienu kāju, pēc tam pa otru. Tad pēkšņi – zibsnis! Kā mēs abas ar meitiņu pārbijāmies! Un tad sapratu – TAS IR TAS FOTO. Smieklīgi, ka vienu kāju biju vienkārši pabraukājusi bez lampas zibšņiem. Nu labi – tā gadās tiem, kas nelasa instrukcijas. Tagad sapratu, ka zaļā lampiņa iedegās, kad aparātiņš novietots pareizi un gatavs «fočēt». Nu aizgāja kā pa diedziņu – samērā ātri tiku galā ar kājām. Tad nolēmu pamēģināt arī paduses – tur nekas daudz jau nav. Ja jau tik tālu tiku, tad ķēros arī bikini zonai klāt. Mazliet kaut kur likās, ka dedzina, bet nekas uz ādas nebija redzams. Procedūru atkārtoju katru otro nedēļu. Rezultāts pēc 4 reizēm grūti pamanāms, bet liekas, ka matiņu augšana notiek lēnāk. Esmu gaišo matiņu īpašniece un uz kājām un padusēm pēc 15 gadu parastās epilēšanas daudz to matiņu nav, varbūt tādēļ baigi rezultāts nav redzams. BET uz bikini gan redzams, kurās vietās ir bijuši fočēšana ;)»

Sanda:

«Svarīgi - uzreiz jāuzliek lādēties! Izmantojot pirmo reizi, cītīgi studēju pamācību, kad biju nonākusi līdz darbībai, secināju, ka aparāts stundu jālādē, lai ar to varētu darboties. Mīnuss - kamēr tiek lādēts, epilators nedarbojas. Ieteikums - pirms pirmās lietošanas vienmēr uzlādēt, kā arī pēc, lai nākamreiz būtu gatavs lietošanai.
Ja sākotnēji, veicot fotoepilāciju, maksimālo intensitāti liku 2 vai 3 (ja bija lielāka, tad bija nedaudz sāpīgi), tad ar katru lietošanas reizi to palielināju. Kā arī patērētais laiks, piem., epilējot kājas, ar katru reizi samazinājās.
Pēc 3 lietošanas reizēm rezultāts redzams uz kājām, par ko esmu ļoti apmierināta, kā arī padusēs - tur gan vēl 1 epilācijas reize būtu nepieciešama. Diemžēl bikini zonā efekta nekāda... pagaidām :)»

Inga:

«Izmēģināju Philips fotoepilatoru padušu zonai 3 reizes. Vairāk kā 1/2 matiņu ir pazudusi, kas priecē, īpaši iestājoties siltākam laikam, noteikti testēšu tālāk, lai saprastu, vai ir iespēja pilnīgi atbrīvoties.»

Dana:

«Pirmo reizi lietoju šādu aparātu un biju pozitīvi pārsteigta. Pirmo reizi atbrīvošanās no liekā apmatojuma bija nesāpīga. Pēc 2 mēnešu lietošanas efektīgs tas ir padusēs un kājās. Bikini zonā rezultāts pagaidām ir mazāks. Kopumā varu šo aparātu ieteikt ātrai matiņu likvidēšanai mājas apstākļos.»

Beāte:

«Philips Lumea ir ļoti parocīgs un ērts aparāts, kuru lietojot, ja kārtīgi izlasa visus instrukcijas punktus, vari gūt sev apmierinošu rezultātu. Tas ir nesāpīgi (teiktu pat patīkami) un, kad piešauj roku procesam, ātri paveicams. Jā, nepieciešama pacietība, jo sākumā kāju apakšstilbi, kur ir lielāks ādas laukums nekā padusēs vai bikini, prasa koncentrēšanos un laiku. Tāpēc iesakāms to darīt tad, kad esi viena un tev nekur nav jāsteidzas. Otra pacietības pakāpe - pirms sāc vērtēt, izdarīt visas četras reizes ik pa divām nedēļām. Tikai tad iespējams saprast - tas ir efektīvi vai nav. Es esmu apmierināta ar šo procesu un beigās - rezultātu! Tā ir sava veida revolūcija cīņai ar matiņiem, ko nu tu pati vari paveikt mājās!»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu