Cross Mat Yoga - iepazīšanās nodarbības

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svaiguma vilnis Tavai jogas praksei kopā ar Mārci Trautmani 26. un 28. jūlija Cross Mat (sakrustoto paklāju) jogas nodarbībās Labo Sajūtu Laboratorijā!

Nodarbības mērķis ir izkustināt visas 15 lielākās locītavas visos mobilitātes virzienos, tādējādi pilnvērtīgi iztīrīt smalkās enerģijas kanālus (nadis) un sabalansēt ķermeņa iekšējās enerģijas plūsmas (vayus).

Nodarbības notiks uz 2 krustotiem jogas paklājiem un ilgs aptuveni 2 - 2,5 stundas. Šajā laikā tiks izpilditas jogas āsanas, kas savienotas ar vinjasām uz visām četrām debess pusēm.

Mārča Trautmaņa bāgātīgais jogas ceļš aizsākās jau 2010. gadā. Viņš apguvis Ashtanga Vinyasa jogu, Kundalini jogu, vēlāk devies uz Taizemi, kur apguvis Yoga 23 un Universal Yoga sistēmas.

«Laikā, kamēr apguvu 500 stundu (RYT) kursus iepazinos ar Cross Mats (2 paklāju) sistēmu, kuras izveidotājs ir Andrejs Lapa, kas, manuprāt, ir ideāla, lai pilnvērtīgi sabalansētu saules Ha (Yan) ar mēness Tha (Yin) enerģijas, aktivizējot, visus svarīgākos marmas punktus, kas rezultāta noved pie relatīvas apziņas stāvokļa maiņas jeb lieko prāta viļnu apstādināšanas,» par Corss Mat Yoga stāsta jogas pasniedzējs Mārcis Trautmanis.

Nodarbības notiks: 26. un 28. jūlijā plkst. 17.30.

Maksa par vienu nodarbību: 20 EUR (ja maksā priekšapmaksā), 25 EUR (ja maksā nodarbības norises dienā).

Vieta: Labo Sajūtu Laboratorija.

Pasniedzējs: Mārcis Trautmanis.

Mēs parūpēsimies par jogas paklājiņiem, blokiem, jostām, plediem, ūdeni, tēju, dušām, aizslēdzamiem skapīšiem, autostāvvietu.

Savu dalību vari pieteikt:

Labo Sajūtu Laboratorijā

Brīvības gatve 214b – 504, Rīga

+371 29 330 280

birojs@navayoga.lv

www.navayoga.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu