Zils apģērbs, zelta rotas, pareiza lūpukrāsa jeb triki kā izcelt zobu baltumu!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Mirdzošs un skaists smaids raisa uzticību un ļauj ar pārliecību baudīt ikdienu, kā arī tas ir apliecinājums veseliem un koptiem zobiem. Papildus regulārai ikdienas mutes dobuma higiēnai ar atbilstošiem kopšanas līdzekļiem, žilbinošu smaidu iespējams izcelt, piemeklējot piemērotas krāsas apģērbu, aksesuārus, kā arī pareizi lietojot un izvēloties dekoratīvo kosmētiku.

Iedvesmojoties no Signal jaunās Glossy Chic baltinošās zobu pastas, Signal zīmola vadītāja Marita Soha iepazīstina ar 5 ieteikumiem, kā akcentēt žilbinošu smaidu.

1. Izvēlies pareizo lūpu krāsas toni. Vieglākais veids, kā izcelt baltus zobus, ir piemeklēt pareizo lūpu krāsas toni. Izvēlies auksto toņu lūpu krāsas, piemēram, zilā vai purpura nokrāsā, tas palīdzēs akcentēt baltus zobus, savukārt, sarkana, oranža un brūna krāsa, piešķirs tiem dzeltenīgu nokrāsu. Tomēr atceries, ka ne tikai lūpu krāsai, bet arī ādas krāsas tonim ir nozīme. Piemēram, gaišai ādai piemērotākas ir lūpu krāsas maigos toņos, savukārt tumšākai ādai vislabāk piestāv tumši sarkana un bordo lūpu krāsa.

2. Nē - spilgtai dekoratīvajai kosmētikai! Lai izceltu smaidu, mirdzošu un žilbinošu, centies lietot dekoratīvo kosmētiku neitrālos toņos, piemēram, izvēloties acu ēnas, dod priekšroku aukstām krāsām. Savukārt visas nepilnības un sejas apsārtumu notušē ar tonālo krēmu un divu toņu sejas pūderiem - arī tas palīdz akcentēt zobu baltumu.

3. Izmēģini inovatīvus mutes dobuma higiēnas produktus. Zobu balināšanas procedūras ir tikai viena no metodēm, lai padarītu zobus baltākus, jo tai seko virkne inovatīvu mutes dobuma higiēnas produktu un vienkārši ieteikumi, kas padara zobus mirdzošus un baltus. Piemēram, sarkanvīns un kafija negatīvi ietekmē zobu emaljas krāsu, savukārt, ikdienas ēdienkarti papildinot ar pareizajiem produktiem, piemēram, āboliem, saglabāsi izteikti žilbinošu smaidu.

4. Dod priekšroku zilu toņu apģērbiem. Tāpat kā piemērota lūpu krāsa, arī pareiza toņa apģērbs var palīdzēt izcelt baltus zobus - tieši zilas nokrāsas apģērbs tam būs vispiemērotākais. Tomēr tas nenozīmē, ka ikdienā ir jāvelk tikai spilgts tirkīza apģērbs, jo žilbinoša smaida efektu veicinās arī purpura, tumši zilas vai pelēkas krāsas ikdienas garderobē. Šī paņēmiena noslēpums ir itin vienkāršs - dzeltenie toņi kontrastē ar zilu nokrāsu, radot efektu, kura rezultātā zobi izskatās baltāki. Iesakām izvairīties arī no sniegbalta apģērba ķermeņa augšdaļā, jo tas var radīt efektu, kura rezultātā zobi izskatās dzelteni.

5. Krēmkrāsas aksesuāri. Žilbinoši baltu smaidu palīdz izcelt arī krēmkrāsas vai smilškrāsas aksesuāri. Piemēram, auskarus un kaklarotas, labāk izvēlēties tādā tonī, kas kontrasta rezultātā ievērojami izceltu un radītu iespaidu, ka zobi ir balti. Dod priekšroku zelta rotaslietām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu